Test IQ pentru cei mai vigilenți! Găsește cele opt diferențe din imagine și în zece secunde

Cu siguranță te consideri o persoană cu abilități de observație remarcabile, mai ales dacă obișnuiești să deslușești majoritatea testelor IQ prezentate de România TV! Astăzi, tot ce trebuie să faci, este să găsești cele 8 diferențe din imaginea prezentată.

11 ian. 2024, 11:06
Test IQ pentru cei mai vigilenți! Găsește cele opt diferențe din imagine și în zece secunde

Astfel de teste de inteligență sunt concepute pentru a evalua capacitatea ta de a observa și de a gândi critic.

Citește și Test de inteligență exclusiv pentru geniile ilustre! Ce minge ajunge prima în gaură?

Pentru a da un răspuns corect trebuie să te concentrezi, dar este necesar să ai atât abilități calitative, cât și cantitative. Folosește-ți capacitatea de a observa și de a lua decizii pentru a găsi cuvintele ascunse în imaginea prezentată.

România TV îți propune o nouă provocare! Găsește diferențele dintre cele două imagini. Trebuie să fie 8 diferențe și trebuie găsite în 10 secunde! Timpul se scurge. Doar cei foarte inteligenți se încadrează în timp.

Găsiți cele 8 diferențe în zece secunde. Cine reușește are un IQ peste medie, adică cei care sunt mai antrenați.

Dacă încă nu ai găsit toate diferențele, mai jos ai rezolvarea.

Ce este un test IQ

IQ-ul, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane.

Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung.

Citește și Testul de inteligență al anului 2023! Doar adevăratele genii descoperă litera ascunsă printre buline

De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru. Iată un test prin care îți poți verifica IQ-ul.

Testele IQ există de mai bine de un secol. Acestea au fost create inițial în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.