Testul de inteligență al anului 2023! Doar adevăratele genii descoperă litera ascunsă printre buline

2023 a fost și este în continuare anul testelor de inteligență. Astăzi, îți prezentăm un test de inteligență diferit față de cele cu care te-am obișnuit până acum. Acesta le-a dat mari bătăi de cap internauților și doar adevăratele genii au reușit să găsească litera ascunsă printre bulinele din imagine.

13 nov. 2023, 13:30
Testul de inteligență al anului 2023! Doar adevăratele genii descoperă litera ascunsă printre buline
Testul de inteligență al anului 2023!

Testul de inteligență al anului 2023! Testul de astăzi îți va pune la încercare perspicacitatea vizuală, dar și atenția la detalii. Astfel, îți recomandăm ca atunci când vei începe acest test să te concentrezi și să privești cu atenție imaginea de mai sus astfel încât să identifici litera ascunsă.

Citește și Test de inteligență. Mută un singur băț de chibrit pentru a obține cel mai mare număr cu putință

Testul de inteligență al anului 2023!

Dacă ai reușit să rezolvi acest test, te felicităm! Dacă nu te vom ajuta noi, însă pentru a rezolva cât mai rapid astfel de provocări, îți recomandăm să încerci să rezolvi cât mai multe astfel de teste.

Ei bine, litera care se ascunde printre bulinele galbene este E. În imaginea de mai jos o să găsești și unde se ascundea litera buclucașă.

Este binecunoscut faptul că astfel de teste au ca scop evaluarea potențialului intelectual al unei persoane. De multe ori, teste de IQ includ șiruri numerice, semne matematice sau forme și obiecte diverse. Aceste teste au apărut în a doua jumătate a secolului XIX. Cu toate acestea, este important să se rețină că, deși sunt folosite în diagnosticul psihologic, testele standardizate nu oferă întotdeauna rezultate definitive. Conform specialiștilor, multe persoane obțin scoruri cuprinse între 90 și 100 în ceea ce privește coeficientul lor de inteligență.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și TEST DE INTELIGENȚĂ: Puteți găsi alimentul din imagine? Doar cei mai inteligenți oameni reușesc să rezolve testul