Test IQ pentru cei mai vigilenți români. Mută un singur băț de chibrit și formează cel mai mare număr posibil. Ai doar zece secunde la dispoziție

Test IQ pentru cei mai vigilenți români. Tot ce trebuie să faci este să adaugi un singur băț pentru a forma un număr cât mai mare.

17 mart. 2024, 11:48
Test IQ pentru cei mai vigilenți români. Mută un singur băț de chibrit și formează cel mai mare număr posibil. Ai doar zece secunde la dispoziție

Astăzi propunem un nou test IQ cu bețe de chibrit pe care doar geniile îl pot desluși! Trebuie să adaugi un băț pentru a crea cel mai mare număr.

Citește și Test IQ cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 5+7=2. N-ar trebui să-ți ia mai mult de 10 secunde

Există un singur răspuns corect! Deși, înainte de a ajunge la varianta corectă, pe care o găsești mai jos în articol, află câteva informații despre testele de inteligență.

După cum bine știi, pentru a rezolva un test de inteligență trebuie să fii atent, pentru că provocarea de astăzi nu este una foarte dificilă.

Un test IQ care conține cifre sau numere poate să dezvolte gândirea logică și gradul de inteligență. Testele de acest fel au fostydezvoltate de francezul Binet Alfred.

Dacă nu știai, el este cel care a inventat testul IQ practic „Binet-Simon”, potrivit Click.ro.

Testul IQ de astăzi este menit să îți testeze nivelul inteligenței, al atenției și al perspicacității tale.

Rezolvarea testului IQ

Tot ce ți se cere este să muți un singur băț de chibrit pentru a obține drept rezultat cel mai mare număr posibil.

Însă atenție, ai la dispoziție zece secunde pentru a găsi cel mai mare număr!

Indiferent dacă ai reușit în cele zece secunde să rezolvi cerința testului de astăzi, ori secundele au fost prea a fost mai mare sau încă nu ai reușit să elucidezi „misterul”, noi îți oferim rezolvarea mai jos!

Citește și Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta I+II+III=III

În imaginea se poate observa că un număr format din trei cifre poate fi transformat într-unul mult mai mare, generat de mutarea unui singur băț de chibrit.

Astfel, cel mai mare număr obținut este 909.