Test IQ pentru genii. Adaugă un singur băț de chibrit pentru a corecta ecuația 3×2-4+14

Test IQ cu bețe de chibrit. Tot ce trebuie să faci e să adaugi un siungur băț pentru a corecta 3x2-4=14.

16 feb. 2024, 08:56
Test IQ pentru genii. Adaugă un singur băț de chibrit pentru a corecta ecuația 3×2-4+14
Test IQ cu bețe de chibrit. Găsește răspunsul corect

Îți propunem un nou test IQ cu bețe de chibrit pe care doar geniile îl pot corecta. Trebuie să adaugi un băț pentru a corecta 3×2-4=14.  Există un singur răspuns corect! Înainte de a ajunge la varianta corectă, pe care o găsești mai jos în articol, să aflăm câteva informații despre testele de inteligență.

Pentru a rezolva un test de inteligență e nevoie de foarte multă atenție și de o gândire matematică rapidă. Un test IQ care conține cifre sau numere poate să dezvolte gândirea logică și gradul de inteligență. Testele de acest fel au fostydezvoltate de francezul Binet Alfred. El este cel care a inventat testul IQ practic „Binet-Simon” și care a contribuit șa scare de inteligență „Stanford-Binet”.

Citește și: Test IQ pentru îndrăgostiții care au inima săgetată de Cupidon! Provocarea de Valentine’s Day pe care să o rezolvi cu partenerul

Testele de inteligență nu oferă rezultate concludente, dar sunt utilizate preponderent în câmpul psihologic. IQ se încadrează în trei grupe și anume: medie, peste medie și sub medie.

Gândirea analitică, logică și matematică se poate dezvolta prin intermediul diverselor teste IQ, teste de perspicacitate sau chiar și cu ajutorul iluziilor optice.

Test IQ cu bețe de chibrit – răspunsul corect

Dacă ai analizat imaginea și ai găsit răspunsul corect, FELICITĂRI! Înseamnă că ai o minte sclipitoare. Dacă nu ai reușit să rezolvi testul, află unde ar fi trebuit poziționat bățul de chibrit, pentru a corecta 3×2-4=14. Trebuie să ai o atenție sporită la fiecare element matematic și îți folosești gândirea logică.

Citește și: Test IQ! Numai 1% dintre românii pot să găsească iguana în doar 5 secunde. Trebuie să ai inteligența peste medie

Pentru ca egalitatea să devină corectă, trebuie să poziționați un singur chibrit, iar acesta va fi la cifra cifra 3. Cifra 3 se va transforma în cifra 9, ceea ce înseamnă că răspunsul corect va fi 9×2-4=14.