TEST NEMŢESC. Ce se întâmplă dacă se ciocneşte un SMART cu un Mercedes S Klasse. Ai să rămâi surprins VIDEO

Noul Smart a fost lansat pe piaţă şi au apărut deja poze si detalii. Nu mai este nici o surpriza ca masinuta e si mai draguta si, parca mai mult ca orice facelift, dedicata 100% femeilor. Noul Smart vine in toamna si in Romania, e valabil in doua versiuni: ForTwo (2 locuri) si ForFour.

21 iul. 2014, 09:04
TEST NEMŢESC. Ce se întâmplă dacă se ciocneşte un SMART cu un Mercedes S Klasse. Ai să rămâi surprins VIDEO

Motoarele sunt in 3 cilindri, adica foarte economice si scot intre 60 si 90 de cai putere, scrie stirileprotv.ro. Ca dotari, masinuta are tot felul de gadgeturi standard si optionale, inclusive ecran cu navigatie si functii multimedia. Modelul nou pleaca de la 10.000 de euro cu tot cu taxe.

Citeşte şi Culoarea maşinii trădează caracterul proprietarului. Cum este şoferul de maşină roşie

Noul Smart e si o masina sigura si forma deja clasica a avantajat-o mereu. Daca va uitati la diverse crash teste cu „vechea” generatie o sa vedeti ca masina sare ca o minge de ping-pong la impact. Partea proasta e ca inainte de acest model, o mare parte din soc era captat de catre sofer si pasageri.

Citeşte şi Un bărbat din Baia Mare, reţinut pentru înşelătorii cu maşini

Acum, Daimler vrea sa arate ca Smart e una din cele mai sigure masini si ne-a convins in acest test. L-a pus fata in fata la 50 de km/h cu un S Klasse, o masina de doua ori mai grea (2.308 kg Vs. 1.124). Masinile iau punctaje bune la testele de impact cand cabina nu se deformeaza foarte rau, iar un martor perfect pentru asta este usa. Daca se deschide aproape normal dupa accident, atunci inseamna ca masina este bine si sigur construita.