TEST ONLINE: La care din cele 4 etaje crezi ca a avut loc o crimă?

Acest test psihologic este unul cu totul revolutionar. Analizeaza foarte bine cele patru etaje ale blocului din imaginea de mai jos (plus parterul) si spune la care etaj crezi ca a avut loc o crima.

15 oct. 2015, 05:39
TEST ONLINE: La care din cele 4 etaje crezi ca a avut loc o crimă?

Uita-te la toate geamurile de la fiecare etaj si fa-o pe detectivul. Ce observi la parter? Dar la etajul 1? Ce iti atrage atentia la 2? Nu-i asa ca e ceva suspect si la 3? Crimele perfecte oare se fac la 4?

Testul crimei este un test care dezvaluie foarte multe aspecte despre psihologia umana. In functie de alegerea facuta vei descoperi detalii nestiute despre propria ta personalitate.

Vei afla care sunt punctele tale tari, dar si cele slabe. Vei sti care sunt fricile tale sau bucuriile cele mai mari.

Vei descoperi cum relationezi cu cei din jur si ce nu le place la persoana ta. Esti gata de testul suprem?

INTERPRETARILE:

PARTER – Daca esti convins ca o crima perfecta poate avea loc la parter, deoarece criminalul este cel mai aproape de iesire, nefiind nevoit sa coboare scarile cu cadavrul, asta inseamna ca esti o persoana extrem de tacticoasa.

Nu vrei sa iti asumi niciun risc si tot ceea ce faci este foarte bine calculat. Defectul tau cel mai mare este susceptibilitatea in privinta a tot si toate, iar harul tau este ca stii sa ii asculti pe ceilalti cand au probleme. Relatiile tale cu oamenii decurg destul de rece la inceput, pana te cunosc.

Pentru celelalte interpretări, vezi revista Teo