Test psihologic: ALEGE o imagine şi descoperă detalii ASCUNSE despre personalitatea ta

Testele de personalitate poseda abilitatea de a ridica valul  de pe lumea ta interioara folosindu-se doar de o anumita imagine. Indiferent de cum sunt desenele, ceea ce alegi iti arata personalitatea. Un studiu al Universitatii Los Angeles sustine ca exista noua tipuri de oameni: perfectionistul si ganditorul, loialul si dependentul, aventurierul, grijuliul si salvatorul.

RomaniaTV.net
23 iul. 2017, 12:03
Test psihologic: ALEGE o imagine şi descoperă detalii ASCUNSE despre personalitatea ta

Entuziastul si extrovertitul, individualistul si introvertitul, cercetatorul si creatorul, loialul si castigatorul si pacificatorul si tacutul. Tu carei categorii crezi ca-i apartii? Cu siguranta ca stii deja raspunsul.
Alege una dintre imaginile de mai sus, cea care te atrage cel mai mult, apoi mergi si citeste ce spune despre personalitatea ta.

    Imaginea 1

Este imaginea aleasa de 20% dintre cei care fac testul. Luna se afla in partea dreapta si marea este calma ceea ce inseama ca ai dorinta infinita de a crea. Inca de cand erai micut ti-ai dat seama ca ai o imaginatie bogata; visurile si planurile de viitor sunt imense asa ca dorintele de implinire iti invadeaza mintea zi de zi. Nu iti gasesti linistea pana cand nu-ti atingi obiectivele, iar acest lucru te face fericit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.