Test psihologic: Ce principii te ghidează în viaţă

Testele psihologice par să ţină de domeniul entertaimentului, însă oricât de amuzante ar părea acestea îţi pot arăta ce se află în subconştientul tău şi ce îţi doreşti cu adevărat.

19 feb. 2014, 16:01
Test psihologic: Ce principii te ghidează în viaţă

Priveste cu atentie imaginea de mai jos si alege una dintre cele 12 casete.

1. Invata sa accepti

Exista o rugaciune care spune cam asa: „Doamne, da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba ceea ce se poate si intelepciunea de a face diferenta intre bine si rau”. Asadar, trebuie sa te convingi pe tine insati sa accepti viata asa cum este ea: cu situatii noi, cu oameni a caror mentalitate va ramane mereu aceeasi, cu obstacole de care nu trebuie sa te impiedici, daca vrei sa evoluezi, scrie DivaHair.ro.

Citeşte şi Testul SPIRALEI: află-ţi personalitatea în câteva secunde

2. Fii sincera cu tine insati

Accepta-ti defectele si fii sincera cu tine insati. Daca nu iti recunosti temerile si nu ii lasi pe ceilalti sa treaca de scutul pe care l-ai creat in jurul tau, nu vei reusi sa scapi de singuratate . Probabil ca, de cele mai multe ori, te lasi influentata de parerile celor din anturajul tau. Intreaba-te daca ai nevoie de criticile lor pentru a-ti transforma viata.

Testul japonez al vieţii. Află la ce nu poţi renunţa niciodată

3. Fii recunoscatoare

Nu uita sa fii recunoascatoare pentru lucrurile mici din viata. Nu te lasa dusa de val, incercand sa fii mereu in varful piramidei si pierzand astfel momente pretioase. Evita sa te incarci cu emotii negative si cauta sa empatizezi cu apropiatii, pentru a nu te simti singura.

4. Ai incredere in persoanele din anturajul tau

Fiecare dintre noi are temerile sale legate de posibilitatea de a ramane singur sau de acordarea increderii. Pentru a scapa de aceste probleme, soarta ne scoate in cale oameni alaturi de care ajungem sa ne petrecem viata, fortandu-ne sa ne reeducam si sa ne schimbam mentalitatea. Invata sa le acorzi incredere celor care iti stau aproape, chiar daca uneori te dezamagesc. Nu uita ca nimeni nu este perfect si ca este important sa evoluam in viata.

Citeşte şi Testul celor patru UŞI: Află ce îţi doreşti, cu ADEVĂRAT, de la viaţă

5. Fa o fapta buna

Nu cauta mereu rasplata pentru ceea ce faci. Daca nu inveti sa daruiesti dragoste, nici tu nu vei avea parte de ea. Te vei simti completa atunci cand vei reusi sa faci o fapta buna, fara a te gandi la castigurile personale. Respectul de sine va atinge un nou nivel daca vei reusi sa ajungi la acest stadiu.

Citeşte continuarea testului psihologic pe DivaHair.ro.