Test sa te cunosti mai bine: Alege un DRUM si afla cat esti de NOROCOS!

Mai jos va prezentam un test fascinant: trebuie sa alegi un drum printr-o padure. Alegerea ta nu doar ca va dezvalui detalii despre subconstientul tau, ci si drumul tau in viata.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 04:32
Test sa te cunosti mai bine: Alege un DRUM si afla cat esti de NOROCOS!

Inainte de a face alegerea asculta timp de cateva minute aceasta muzica relaxanta. Respira adanc, inchide ochii si bucura-te de sunetele minunate. Apoi, cand simti ca esti pregatit deschide ochii si priveste urmatoarele fotografii. Care este drumul pe care alegi sa mergi?

Drumul numarul 1

Persoanele care ale acest drum au un spirit delicat, melancolic si o natura gentila. Iti place sa admiri frumosul si esti cel mai fericit cand te afli inconjurat de obiectele tale favorite. Traditiile si trecutul sunt foarte importante pentu tine.

Prin alegerea unei carari inflorite demonstrezi ca nu-ti place sa te grabesti si apreciezi lucrurile marunte pe care ti le ofera viata – insa se afla in tine si o latura aventuroasa. Ceva nou apare in drumul tau si desi apreciezi siguranta, vei fi fericit sa face aceasta schimbare. Asemeni florilor primavara, vei inflori in curand.

Desi iti place sa taci, ar fi bine ca din cand in cand sa iti faci vocea auzita. Este momentul potrivit sa spui ceea ce ai pe suflet.

Drumul numarul 2

Iti fac placere noile aventuri, senzatii sau experiente. Esti curajos si direct si nu-ti place sa te ascunzi dupa deget. Ai o personalitate puternica si demonstrezi asta ori de cate ori deschizi gura. Esti loial, de incredere nu ti-ai trada niciodata un prieten.

Cararea pietruita arata ca iti plac provocarile si nu-ti displace sa mergi pana in varf. Intotdeauna ai avut impresia ca ceva frumos te asteapta daca mergi pana la capat si ai dreptate. Continua sa te cateri si nu vei fi dezamagit. Esti atat de aproape.

Curajul tau este o sursa de putere pentru toti cei din jurul tai, insa lasa-i sa-ti vada si latura sensibila. 

Drumul numarul 3

Iti place sa te gandesti pe indelete, sa despici firul in patru. Pui intrebari si astepti raspunsuri. Uneori, iti pierzi directia, insa acest lucru nu te deranjeaza. Multor oameni le este teama de tacere si de necunoscut insa pe tine te bucura.

Alegerea cararii salbatice demonstreaza ca esti introvertit, un suflet hoinar. Pentru tine viata este o mare aventura. La final drumul dispare si nu poti sti unde ajunge. Este timpul sa alegi o carare clara si sa-ti pui spiritul de observatie ascutit la treaba.

Energia ta tacuta este o forta calma, iar curiozitatea este invioratoare insa invita-i si pe altii sa ti se alature. Iti va face mai multa placere decat crezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.