Testamentul lui Şerban Ionescu, scris cu două luni înainte de moarte

Şerban Ionescu şi-a scris testamentul cu două luni înainte de moarte. El a prevăzut două situaţii: cea în care ar fi divorţat de Magda Catone înainte de a muri, dar şi dacă sfârşitul l-ar fi prins tot căsătorit. Divorţul trebuia să se pronunţe pe 14 decembrie. Ei au împreună trei case, de pe urma actorului rămân şi drepturile de autor.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 16:50
Testamentul lui Şerban Ionescu, scris cu două luni înainte de moarte

„Ea este moştenitoarea legală împreună cu băiatul, dar va avea surpriza să constate că existând un testament perfect valabil acesta înlătură problema moştenirii legale şi dânsa va urmări să deschidă acest testament şi să-l aplice întocmai în conformitate cu dorinţa ultimă a lui Şerban Ionescu. Atât dânsa cât şi băiatul vor vedea efectiv ce a decis Şerban Ionescu în legătura cu averea sa”, a declarat Cătălin Dancu, avocat.

Actorul a menţionat în testament ce i-a lăsat Magdei Catone. Ea poate cere citirea actului în termen de 6 luni. Se pare însă că actriţa nu mai are răbdare. „Dar dacă dânsa de astăzi a făcut demers şi formalităţile în legătură cu un notar presupun că le-a făcut în legătură cu problemele de succesiune”, a mai spus avocatul la România TV.

Șerban Ionescu a murit, miercuri seara, la vârsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca. Actorul a fost dus marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce starea lui s-a agravat, el fiind internat în secţia de Terapie Intensivă. Potrivit directorului Spitalului Floreasca, Radu Macovei, decesul actorului a suvenit miercuri seara, în jurul orei 23.30.
 
Actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat, în urmă cu un an, cu borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. La jumătatea lunii mai, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru tratamentul în străinătate al actorului Şerban Ionescu, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă.