Testamentul moral lăsat de Natașa Raab. Cerința regretatei actrițe lăsată cu limbă de moarte: „Să nu faci piesa cu altcineva că te afurisesc”

Natașa Raab a murit, la 70 de ani, după o lungă perioadă de suferință. Regretata artistă i-a cerut unui prieten drag să îi respecte ultima dorință legată de o piesă de teatru în care ar fi trebuit să joace împreună.

24 oct. 2023, 18:46
Testamentul moral lăsat de Natașa Raab. Cerința regretatei actrițe lăsată cu limbă de moarte: „Să nu faci piesa cu altcineva că te afurisesc”
Testamentul moral lăsat de Natașa Raab. Cerința regretatei actrițe lăsată cu limbă de moarte: „Să nu faci piesa cu altcineva că te afurisesc”

Natașa Raab s-a stins din viață luni, 23 octombrie 2023, lăsând în urma sa multă durere, deși toți știau că suferă de o boală gravă. Regretata actriță și-a dat ultima suflare la vârsta de 70 de ani.

Citește și: Nataşa Raab a murit la 70 de ani. Actriţa suferea de o boală gravă

Testamentul moral lăsat de Natașa Raab

Printre actorii care au fost devastați de moartea Natașei Raab se numără și Bebe Cotimanis, care a dezvăluit ce testament moral a lăsat regretata artistă. Bebe Cotimanis a dezvăluit pentru FANATIK, care a fost cel mai mare regret al actriței. Mai exact, Natașa Raab a vrut să joace într-o piesă de teatru cu Constantin și chiar i-a cerut, după ce s-a îmbolnăvit, să nu mai joace piesa cu nimeni altcineva. Totodată, regretata actriță i-a spus că se simte extrem de slăbită, din cauza bolii.

„Am fost colegi în Institut (n. red.: Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București). Ea era la o altă clasă, nu mai știu la ce profesor. A fost colegă cu Angel Rababoc în aceeași clasă și îmi pare rău că nu am reușit să ducem un proiect la final. Mi-a propus o piesă să o jucăm împreună. Eram de acord cu chestia asta, dar ea s-a îmbolnăvit acum un timp în urmă.  N-am mai apucat să facem piesa asta și am mai vorbit la telefon și a regretat. Mi-a zis: . Lăsase ea, așa, o vorbă: . O zicea cum era ea plină de energie, de patos, draga de ea… Este o veste tare tristă, mai ales că a plecat și Teo Corban din generația noastră, acuma s-a dus și Natașa…Dumnezeu s-o odihnească!”, a declarat Bebe Cotimanis în exclusivitate pentru FANATIK.

Și colegii de la Uniunea Teatrală din România au transmis un mesaj de regret, în urma aflării veștii că Natașa Raab a trecut în neființă.

„Ne despărţim de Nataşa Raab. (…) UNITER îşi exprimă tristeţea la aflarea veştii că îndrăgita actriţă de teatru şi film Nataşa Raab ne-a părăsit. (…) O actriţă cu un farmec aparte, o prezenţă încântătoare, un om jovial şi expansiv, cu o energie debordantă. Ne vor lipsi buna dispoziţie şi voioşia pe care o imprima când venea în vizită la UNITER, ca un taifun, între două filmări… Pentru cei care doresc să îşi ia rămas bun, ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, a transmis UNITER, pe Facebook.

După absolvirea facultăţii, Nataşa Raab a devenit actriţă la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, dar a colaborat şi cu Teatrul Odeon şi Teatrul Naţional Cluj. În 1991, la Gala UNITER, a fost distinsă cu premiul criticii pentru rolul Elena Andreevna din spectacolul „Unchiul Vanea”, regia Mircea Cornişteanu, producţie a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” Craiova.

Citește și: Florin Zamfirescu, dezvăluiri tulburătoare despre ultimele discuții cu Natașa Raab: „M-a sunat și a împleticit așa niște cuvinte. A zis doar: Alo, Florin”. Când va fi înmormântată actrița