Teste IQ. Mută doar un chibrit din imagine ca să vii cu răspunsul corect la 7+7 = 0

Un nou test IQ îți pune răbdarea la încercare. E o metodă foarte bună de a reuși să-ți testezi abilitățile și inteligența

01 feb. 2024, 18:48
Teste IQ. Mută doar un chibrit din imagine ca să vii cu răspunsul corect la 7+7 = 0

Tot ce trebuie să faci e să muți un singur chibrit pentru a corecta rezultatul operațiunii. Acest gen de teste IQ, cu chibrituri, pot fi rezolvate doar dacă ai o minte vigilentă și o înclinație pentru rezolvarea lor. Poți rezolva această ecuație cu chibrituri cu ajutorul raționamentului logic.

Testele IQ sunt ca un fel de puzzle-uri și e nevoie de multă concentrare ca să le rezolvi. Important e să reușești să rezolvi testul de mai jos în 10 secunde. Trebuie să muți un singur chibrit pentru a corecta ”7+7 = 0”.

Citește și Test IQ doar pentru adevăratele genii! Numai românii cu inteligență peste medie pot să recunoască greșeala din imgine

În acest puzzle, vei găsi ecuația 7+7=0. Scopul acestui puzzle este de a muta un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația. Poți muta bățul de chibrit și rezolva ecuația în 10 secunde?

REZOLVARE

În cazul în care nu prea te descurci, îți dăm un indiciu. Nu e nimic complicat, trebuie să știi matematică de bază pentru a obține ecuațiile corecte. Așadar, mută unul dintre bețele de chibrituri de la 7 la 0 ca să devină 8.

Acest lucru va face ca ecuația 7+1=8. Dacă nu ai găsit soluția, fără a citi aceste rânduri, nu e nicio problemă, poate data viitoare. Oricum, chiar dacă nu o găseai, aveam noi soluția grafică în imaginile din galerie.

Citește și Testul IQ care îți va schimba modul în care vezi viața! Doar oamenii cu inteligență peste medie pot să găsească greșeala din imagine în 5 secunde