TESTE pe care ţi le dă un bărbat la primele întâlniri

Nu doar femeile supun bărbaţii la tot felul de teste pentru a vedea dacă merită efortul unei relaţii de durată. Iată trei teste pe care ţi le dă un bărbat la primele întâlniri.

14 aug. 2014, 16:08
TESTE pe care ţi le dă un bărbat la primele întâlniri

1. Testul uşii. Testul uşii a fost menţionat prima dată într-un film cu Robert de Niro (Porveste din Bronx, 1993). Unul dintre personaje îl sfătuia pe un bărbat să supună tânăra lui cucerire acestui test simplu pentru oricine are o maşină, scrie unica.ro. Bărbatul trebuie să se dea jos din maşină şi să se îndrepte spre uşa din dreapta, pentru a o ajuta pe domnişoară să iasă. Dacă până ajunge el lângă uşă, ea nu a deblocat butonul, înseamnă că este egoistă şi nu merită efortul.

Este adevărat că acest test nu prea se mai poate face acum, când există deschidere centralizată şi deblocare automată a uşilor, dar poate fi adaptat.

2. Testul portofelului. La restaurant, când vine nota, femeia trebuie să schiţeze măcar că scoate portofelul pentru a plăti partea ei de consumaţie. Deşi majoritatea bărbaţilor admit că vor plăti integral o notă de plată într-un restaurant sau bar, toţi spun că femeia trebuie să arate că este dispusă să plătească şi ea.

Astfel, femeia arată că este sigură pe ea şi independentă şi că nu îi va toca toţi banii şi un card de credit dacă ajung căsătoriţi.

3. Testul telefonului. Orice bărbat va fi deranjat dacă intri pe Facebook de pe telefon din 5 în 5 minute, dacă te uiţi pe Instagram, sau dacă ţii telefonul pe masă şi verifici feed-ul în timpul cinei. Regula se aplică şi invers: nimeni nu ar trebui să stea pe telefon în timpul primelor întâlniri romantice. Multă lume se lasă tot mai prinsă în vraja online-ului, a reţelelor de socializare şi a aplicaţiilor pentru mobil, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori persoana de lângă tine.

Citeşte şi Horoscop: Ce şanse sunt să te considere doar o aventură, în funcţie de zodia lui