Testează-ți vederea cu această iluzie optică. Poți găsi broasca din imagine în mai puțin de 5 secune?

Un fotograf a reușit să surprindă într-o imagine o iluzie optică de senzație. Descoperă broasca ascunsă în fotografie.

04 mai 2023, 17:20
Testează-ți vederea cu această iluzie optică. Poți găsi broasca din imagine în mai puțin de 5 secune?

Fotografia realizată în natură s-a transormat fără voie într-o iluzie optică. În imagine este ascunsă o broască, dar foarte puține persoane își pot da seama unde se află în mai puțin de 5 secunde.

Citește și: O nouă iluzie optică a devenit virală. Dacă descoperi şarpele în mai puţin de 10 secunde, ai un spirit de observaţie foarte bun

Fotografia a fost făcută de o tânără pe nume Irina, care este fotograf, în timpul unei plimbări prin natură. Fiind pasionată de natură și de detalii, @Indegerd, așa cumî și spune ea pe Instagram, a scos aparatul de fotografiat și a surprins vietatea camuflată printre frunzele căzute pe pământ, potrivit a1.ro.

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție fotografia și să încerci să îți dai seama unde este broasca, în mai puțin de 5 secunde. Aceasta are tot corpul la vedere, așa că cei mai agili ar trebui să o poată observa imediat, fără eforturi prea mari.

Citește și: Iluzie optică pentru oameni cu un IQ mare! Numai geniile pot să o rezolve în 3 secunde

Dacă reușești să o găsești în mai puțin de 5 secunde înseamnă că ai un simț al observației extrem de bun. Dacă nu reușești imediat, trebuie să ai răbdare și să urmărești fiecare detaliu. Chiar dacă la început poate părea simplu, îți vei da seama că este o adevărată provocare.

Dacă nu ai găsit încă vietatea ascunsă, urmărește centrul imaginii și vei observa că frunza cafenie din mijloc este, de fapt, broasca pe care o căutai în această iluzie optică.

Creierul uman poate observa mai ușor imaginile sua elementele cu care este mai familiarizat. Jocul de lumini, nuanțele sau umbrele pot păcăli ochiul uman sau percepția unei persoane.