Testul auto la care și cei mai experimentați șoferi greșesc. Care e ordinea corectă de trecere prin această intersecție?

Testele auto sunt o modalitate eficientă de învățare pentru cei care vor să obțină permisul de conducere, dar chiar și șoferii experimentați își pot fixa cunoștințele astfel.

26 sept. 2023, 14:02
Testul auto la care și cei mai experimentați șoferi greșesc. Care e ordinea corectă de trecere prin această intersecție?
Test auto: Cine trece primul prin intersecție?

Testul auto de astăzi prezintă situația în care un șofer de automobil, un tramvai și un motociclist sunt într-o intersecție. Pentru a putea răspunsul corect la acest chestionar, ai trei variante ajutătoare.

Citește și: Test de perspicacitate auto. Chiar și cei mai experimentați șoferi greșesc. Cine are prioritate

Pentru cei ce vor să onbțină permisul de conducere, astfel de teste auto sunt foarte benefice, fiind o modalitate simplă, gratuită și distractivă pentru testarea cunoștințelor înainte de proba teoretică a examenului auto.

Întrebarea este foarte simplă: Care este ordinea de trecere prin intersecție?

Variante:

A. Tramvaiul, motocicleta, autoturismul;

B. Motocicleta, autoturismul, tramvaiul;

C. Motocicleta, tramvaiul autoturismul.

Fii atent, nu te grăbi și gândește-te foarte bine înainte de a da un răspuns.

Dacă ai bine puse la punct cunoștințele cu privire la regulile de circulație, înseamnă că acest test auto a fost floare la ureche pentru tine. Ordinea corectă este: motocicletă, autoturism și tramvai, așadar, varianta B.

Citește și: Ce mașină are prioritate într-o astfel de intersecție. Nu mulți șoferi știu care este răspunsul corect

Dacă ai reușit, fie ești un șofer foarte bun, fie veu obține permisul de conducere fără prea multe bătăi de cap. Dacă nu ai răspuns corect, nu-ți face griji, fă cât mai multe chestionare, iar astfel cunoștințele tale vor fi din ce în ce mai vaste. Vei știi când să le pui în aplicare și ce să faci în orice situație, atunci când te afli la volan.