Testul bradului de Crăciun. Pomul de Crăciun ales îţi spune ce tip de personalitate ai FOTO

Dacă nu ai făcut până acum un test cu brad de Crăciun, acum vei avea şansa să descoperi anumite lucruri despre tine doar prin simpla alegere a unui simbol preferat.

24 dec. 2019, 09:10

Prin urmare, eşti genul de persoană care simte că nu există sărbătoare de iarnă fără un pom de Crăciun, intreaba bzi.ro. Alege imaginea preferată de mai jos şi vei afla ce înseamnă cu adevărat această perioadă festivă pentru tine.

1. Bradul de Crăciun Clasic: Eşti recunoscătoare!

Pe perioada sărbătorilor simţi doar nevoia de a fi recunoscătoare pentru fiecare lucru din viaţa ta. Chiar dacă treci printr-o perioadă dificilă, faci tot posibilul să îţi exprimi sentimentele de mulţumire şi încântare.

Astfel, vezi mereu jumătatea plină a paharului şi priveşti viaţa ca pe cel mai frumos dar pe care l-ai fi putut primi.
Consideri că este important să rămâi pozitivă şi calmă, nu doar pentru sănătatea ta mintală, ci şi pentru a celor din jurul tău. Optimismul e cel mai bun lucru pe care îl poţi oferi în dar, iar tu faci asta ca la carte.

2. Bradul de Crăciun Excentric: Eşti funky!

În timpul sărbătorilor de Crăciun preferi să faci lucrurile în felul tău. Ai decoraţiuni excentrice şi propriile tale tradiţii. Îţi place să dai o notă fresh şi nebunească lucrurilor şi deteşti când sărbătoriile tind să devină prea elegante sau pretenţioase.

Crezi că această sărbătoare de iarnă este pentru toată lumea şi preferi ca tu să o petreci într-un stil funky şi eclectic. Amesteci şi potriveşti toate lucrurile care îţi plac şi nimeni nu are cum să îţi spună în ce mod ar trebui să petreci acest sfârşit de an!

3. Bradul de Crăciun Tradiţionalist: Eşti comodă!

În timpul sărbătorilor îţi faci timp pentru tine, dar şi pentru cei dragi din viaţa ta. Încerci din răsputeri să nu te laşi prinsă de zarva de afară şi preferi, pe cât posibil, să stai în casă, la căldură.

Consideri că perioada Crăciunul este despre lucrurile mici. Despre a sta în preajma prietenilor şi a relua legătura cu persoanele dragi. Pentru tine oamenii sunt importanţi, nu cadourile, iar iubirea este cel mai frumos dar din lume.

4. Bradul de Crăciun Elegant: Eşti perfecţionista!

În perioada aceasta iei sărbătorile prea în serios. Pentru tine acest lucru a devenit ca un al doilea job. Ai grijă ca fiecare să îşi primească darul şi trimiţi în timp util felicitări apropiaţilor.

Consideri că este de responsabilitatea ta ca nimeni să nu fie omis şi ai o listă imensă cu toţi oamenii pe care îi cunoşti.Te relaxezi de-abia în momentul în care ai bifat tot ce ai avut în plan şi ai obiceiul să te organizezi din timp şi să faci cumpărăturile de Crăciun mai devreme decât restul.

5. Bradul de Crăciun Bogat: Eşti în spiritul Crăciunului!

În perioada sărbătorilor ai obiceiul să intri foarte bine în spiritul Crăciunului şi faci asta într-un mod distractiv. De altfel, aduci un strop de imaginaţie fiecărei sărbători şi ştii cum să te încadrezi în atmosferă.

Consideri că este important să laşi grijile deoparte şi să te distrezi în această perioadă, chiar dacă asta înseamnă să devii puţin… excentrică. Ai tendinţa să exagerezi cu decorurile şi să sărbătoreşti puţin prea mult, dar cu siguranţă te bucuri de fiecare minut!

6. Bradul de Crăciun cu Steluţe: Eşti o optimistă convinsă!

Pe perioada Crăciunului eşti cea care are câte o vorbă bună de spus fiecărei persoane din jurul tău. Chiar dacă lucrurile devin agitate şi haotice, tu reuşeşti să îţi menţii zâmbetul pe faţă. Consideri că este important să fii generos şi recunoscător tot timpul, dar cu atât mai mult în această perioadă a anului.

Cea mai mare satisfacţie a ta este atunci când oferi un cadou, nu când îl primeşti, şi de fiecare dată reuşeşti să găseşti o soluţie pentru a face cuiva ziua mai bună.

Prin urmare, imaginea preferată cu bradul de Crăciun arata foarte multe despre felul tău de a fi. Astfel, o simplă alegere a pomului de sărbători îţi va spune dacă eşti tradiţionalista, perfecţionista, optimistă, în ton cu atmosfera de iarnă sau eşti o petrecăreaţa funky şi eclectică.