Testul cadourilor: Alege cutia de cadou preferată şi vezi ce spune ea despre tine

Pentru că suntem în luna cadourilor, azi îți propunem un test inedit – testul cadourilor. Alege cutia care îți place cel mai mult, din colajul de mai jos, și vezi ce spune ea despre personalitatea ta!

RomaniaTV.net
21 dec. 2015, 10:04
Testul cadourilor: Alege cutia de cadou preferată şi vezi ce spune ea despre tine

Ambalajul unui cadou poate spune multe despre persoana care îl dăruiește. De la forma cutiei și până la culoarea hârtiei de împachetat – dacă aceasta există – totul transmite un mesaj. Sunt oameni care pun multă pasiune în decorarea unui cadou, dar sunt și persoane care nu suportă să ambaleze daruri, considerând că gestul și cadoul în sine sunt cele care contează, nu și ambalajul.

Indiferent din ce categorie faci parte, azi ne-am gândit să-ți propunem un test inedit. Alege o cutie de cadou, din colajul de mai jos, fără să stai prea mult pe gânduri, și află apoi ce transmite acea cutie despre tine.

Citeşte şi  Test brad de Crăciun: alege imaginea preferată şi află ce tip de personalitate ai

Atenție! Trebuie să alegi cutia pe care tu ai dărui-o cuiva, nu cea pe care ție ți-ar plăcea să o primești!

Cutia nr. 1 – Nu poți spune despre tine că iubești să faci cadouri, dar nici nu te deranjează prea mult să faci asta. Pentru că ești o persoană practică, vei alege întotdeauna un cadou care să-i fie util celui sau celei care îl primește. Chiar dacă nu acorzi mare atenție ambalajului, ești genul de persoană care se străduiește să aleagă totuși ceva ce i se pare drăguț.

Cutia nr. 2 – Nu ai nimic împotriva cadourilor, dar tu chiar nu pui preț pe ambalaj. Nici când oferi un dar, nici când îl primești.

Citeşte mai mult pe unica.ro