Testul care îţi dezvăluie ce fel de om eşti! Rezultatele sunt dovedite în practică! Ai curaj să îl faci?

Doar priveşte aceşti ochi şi alege unul dintre ei fără prea multă gândire. Aici important este să nu te gândeşti, dar să alegi cel ce îţi place mai mult.

20 mai 2016, 15:45
Testul care îţi dezvăluie ce fel de om eşti! Rezultatele sunt dovedite în practică! Ai curaj să îl faci?

Te atenţionez: este o interpretare demonstrată ştiinţific. Mai mult decât atât, rezultatele acestuia sunt dovedite în practică.

1. Cea mai importantă calitate de a ta este sinceritatea. Eşti o persoană care se bucură de toate cunoştinţele sale noi. Eşti gata să îţi deschizi inima oricui, deseori riscând, şi chiar dacă se întâmplă să te loveşti dur, asta nu este un motiv pentru a te închide lumii exterioare. Niciodată nu le arăţi celor din jur temerile şi îndoielile tale. Crezi că toate problemele pe care le ai, poţi să le rezolvi singur. În acelaşi timp, eşti gata în orice moment să-i ajuţi pe ceilalţi.

2. Cea mai importantă calitate – dreptatea. Eşti persoana care întotdeauna încearcă să creeze celor din jur o impresie bună şi să facă lucrurile corect. Crezi că omul trebuie apreciat după faptele sale. Încerci să nu spui nimănui atunci când îţi este rău. Lumea nu trebuie să te vadă trist sau bolnav. În jurul tău sunt prea multe probleme şi nedreptăţi pentru a-ţi face griji şi pentru problemele tale de nimic. Trăieşti pentru a te dărui altor oameni.

3. Dacă ai ales ochiul numărul trei, înseamnă că în acest moment eşti o persoană nefericită. Se pare că ai avut un trecut tumultuos, amprenta căruia se face simţită şi în prezent. S-ar putea ca viaţa să îţi pară rea şi neplăcută. Încerci să îţi găseşti lumea ta, dar din păcate încă nu îţi reuşeşte. În acelaşi timp, eviţi să vorbeşti cuiva despre probleme tale. Tu crezi că ar fi mai bine ca ele să rămână în interiorul tău, decât să le vorbeşti altora despre ele. Pentru că eşti sigur că până la urmă, lucrurile se vor rezolva, iar aceasta este doar o perioadă urâtă din viaţa ta care va trece.

4. Eşti o persoană filozofică. Eşti acel tip de oameni care este chinuit de întrebările care se pare că nu deranjează  pe ceilalţi. Eşti unul dintre puţinii care încearcă să înţeleagă cum este creată lumea până la cele mai mici detalii. şi întotdeauna ţi-ai dori să afli cât mai multe. Uneori este foarte dificil: te pierzi în gândurile tale, ignorând lumea din jur şi te gândeşti la toate în acelaşi timp. Uneori găseşti răspunsul la întrebările tale, iar peste o perioadă cauţi alte secrete ca să le desluşeşti. Pentru tine viaţa este un puzzle uriaş care nu ar un sfârşit: nu ştii de ce îl construieşti însă nu poţi să abandonezi.

5. Acest ochi este simbolul misterului care se ascunde în sufletul tău. Asta deoarece încă nu ai înţeles cine eşti şi care este rolul tău pe acest pământ. Însă chiar şi aşa, vei continua să-l cauţi. Sufletul tău este un piureu din fraze contradictorii, iar dispoziţia ta se schimbă în fiecare zi, iar uneori, chiar de mai multe ori pe zi. De obicei, eşti singur, însă nu eşti antisocial şi îţi nu îţi place să vorbeşti despre tine. Îţi este mai interesant atunci când altcineva îşi povesteşte viaţa.

6. Ochiul numărul 6 este semnul unui sentimentalism excesiv. Eşti acea persoană care observă totul în jurul său dar nu uita niciodată. Datorită acestui fapt, trăieşti într-o atmosferă armonioasă. Sentimentele tale sunt puternice, acţiunile, uneori prosteşti, dar întotdeauna atât de frumoase. Poţi fi înveselit cu uşurinţă şi tot atât de uşor poţi să plângi. Îţi ascunzi slăbiciunile de lumea din jurul tău. În schimb îi arăţi tot de ce eşti în stare. Eşti o persoană pozitivă şi aştepţi de la viaţă doar ce este bun. Iar dacă se întâmplă ceva nou şi de neînţeles, eşti prima care vrea să afle despre aceasta.

7. Dacă ai ales ochiul numărul 8, înseamnă că sufletul tău este cuprins de flăcări. Împarţi celor din jur energie şi pasiune. Pentru tine nu este nimic mai emoţionat decât o viaţă simplă, trăită din plin. Sentimentele tale sunt fără limite. Tu ori iubeşti cu toată inima, ori urăşti la fel de tare. Ai propria părere despre tot ce se întâmplă în jurul tău. Ai foarte multă energie şi deseori o pierzi pur şi simplu făcându-ţi griji pentru ceva. Pe de altă parte, ai fi bucuroasă să scapi de asemenea greutăţi, însă nu poţi. Toţi văd în tine un ajutor. şi au încredere în tine. Dacă nu poţi să ajugi pe cineva, asta este o adevărată catastrofă pentru tine.

 
8. Eşti cel mai excentric om de pe această lume. Eşti o persoană care are ideii şi interese neobişnuit. Eşti pasionat de arte antice, despre care nu vorbeşti nimănui pentru că nu vor înţelege. Pentru unii eşti doar o persoană de modă veche. Însă, direct vorbind, te doare-n cot de părerile lor.  Nu te interesează regulile şi tradiţiile. Îţi cauţi propriul drum. Iar dacă în drumul tău vei primi multe lovituri, oricum nu te vei opri.

9. Dacă ai ales acest ochi, înseamnă că eşti o persoană care se bazează 100% de intuiţia sa. Eşti unul dintre acei oameni care simt şi înţeleg lumea din jurul lor. Poţi înţelege ce simte şi şi gândeşti o persoană după intonaţie şi mimicii. Citeşti oamenii ca pe nişte cărţi deschise, iar acest lucru îţi este greu să îl recunoşti. Însă această capacitate te-a salvat de foarte multe ori. Întotdeauna ştii cine manipulează şi deosebeşti minciuna de adevăr, arata dozadesucces.