TESTUL CASEI: Alege casa care îţi place şi vezi ce spune despre tine

Îţi propunem un nou test inedit de personalitate. Tot ce trebuie să faci e să alegi din colajul de mai jos casa care îți place, fără să stai prea mult pe gânduri, iar apoi poți afla ce spune alegerea făcută despre personalitatea ta. Alege, așadar, casa care ți se potrivește, în care ți-ar plăcea să locuiești sau care pur și simplu te atrage prin culori, peisaj ori design.

14 oct. 2015, 10:21
TESTUL CASEI: Alege casa care îţi place şi vezi ce spune despre tine

Casa 1 – Ești o persoană deschisă, căreia nu îi place să aibă secrete. Nu ai nimic de ascuns, iar asta pur și simplu este de apreciat. Ai mulți oameni în jurul tău, mulți prieteni, îți place să socializezi și nu te-ai vedea niciodată trăind în singurătate. Pentru tine, viața e prea scurtă pentru a nu face tot ce îți dorești. 

Casa 2 – Tu pui mult accent pe viața de familie și pe intimitate. Îți place să socializezi, dar când ajungi acasă preferi să te rupi de problemele zilnice și să te bucuri de momentele frumoase alături de cei dragi. Pentru tine, casa reprezintă refugiul tău cel mai intim, locul în care bârfele, gândurile negative și problemele nu au ce căuta.

Casa 3 – Ești o “pasăre de noapte”, chiar dacă ziua muncești și ai și tu probleme, la fel ca toată lumea. Însă seara, când ajungi acasă, te transformi – casa este locul în care te simți cel mai bine alături de prieteni și familie, așa că preferi petrecerile pe care tu le organizezi acasă și serile de filme. Asculți muzică, gătești, seara faci tot ceea ce nu îți permiți să faci ziua. Iar asta explică și faptul că nu ești deloc o persoană matinală.

Citeşte continuarea pe unica.ro