Testul CERULUI IMAGINAR: Află cine eşti cu adevărat

Află cine esti cu adevarat folosind puterea imaginatiei tale. Descopera un test de personalitate si psihologie relationala extrem de interesant si provocator.

04 nov. 2014, 13:36
Testul CERULUI IMAGINAR: Află cine eşti cu adevărat

Inchide-ti ochii si imagineaza-ti cerul. Incearca sa il vezi mental ca si cum l-ai privi pe fereastra dormitorului tau sau din locul preferat sau de undeva de unde cerul este fix cum il iubesti tu/ cum te fascineaza. Vizualizeaza-l bine si ai in vedere si detalii precum momentul zilei/ partea zilei cand ti-ai imaginat cerul, felul in care ti l-ai imaginat: cu/ fara stele/ nori/soare, senin/intunecat etc.

Citeşte şi TESTUL FLORILOR îţi arată adevăratele trăsături de caracter

Din momentul in care ai inchis ochii, ai 30 de secunde ca sa iti imaginezi cerul. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai relevante si concludente, incearca sa tii minte cat mai in detaliu imaginea cerului.

Daca ti-ai imaginat cerul DUPA-AMIAZA, un cer specific zilei… atunci esti o persoana pragmatica, extravertita, inteligenta, cu abilitati mai mult practice decat artistice sau creative. De asemenea, ai o fire sociabila, deschisa si iti place sa te inconjori de oameni si prieteni.

Daca pe cerul pe care ti l-ai imaginat sunt nori de ploaie, nori cenusii sau intunecati… atunci esti o persoana emotionala, sensibila, care trece usor de la o stare la alta si cade adeseori in capcana depresiei. Uneori te incearca sentimentul singuratatii.

Mai multe interpretări ale testului de personalitate pe Garbo.ro.