TESTUL FLORILOR îţi arată adevăratele trăsături de caracter

O simplă alegere te defineşte - Iată ce spune floarea aleasă despre tine.

15 oct. 2014, 09:29
TESTUL FLORILOR îţi arată adevăratele trăsături de caracter

Narcisa – Esti intr-o continua schimbare

Oamenii ca tine sunt responsabili pentru marile schimbari ce au loc in lume. Esti genul de om care, din umbra, controleaza totul si are grija ca lucrurile sa se desfasoare asa cum trebuie.

Pe cat de organizata esti pe plan profesional, pe atat de haotic este stilul tau din viata de zi cu zi. Cei din jur te considera retrasa, insa tie iti face, pur si simplu, placere sa petreci timp cu tine. Esti creativa si indemanatica asa ca adori sa faci fel de fel de lucruri DIY.

Citeşte şi Horoscop Alchimist: Află ce element te reprezintă şi ce personalitate ai, în funcţie de data naşterii

Margareta – Esti dragalasa

Esti sensibila si empatizezi cu cei din jur. Nu iti place sa iei decizii pe fuga asa ca analizezi extrem de bine orice situatie inainte de a lua o decizie.

Ai zeci de povesti de impartasit cu cei pe care ii cunosti si iti place sa iti exprimi sentimentele prin intermediul artei. Din grupul tau, esti persoana cea mai implicata si faci tot posibilul ca toata lumea sa fie multumita.

Laleaua – Te simti bine in pielea ta

Esti idealista si iti doresti pace si armonie in lume. Nu te poti multumi cu putin si totul are un sens profund pentru tine. Spre exemplu, nu te poti indragosti pur si simplu. Pentru tine, lucrurile trebuie sa se alinieze intr-un anumit fel pentru a te putea indragosti.

Joci rolul de justitiar in mediul in care te invarti si iti place ca totul sa fie corect. Te fascineaza oamenii, indiferent de mediul din care provin, dar si de caracterul acestora.

Citeşte şi Ce spun culorile preferate ale unui om despre personalitatea sa

Gladiola – Curajul si ambitia te definesc

Esti intr-o constinua schimbare si nu dai inapoi de la nimic. Curajul te defineste si oamenii din jurul tau sunt uimiti de evolutia ta. Energica din fire, pari de neoprit atunci cand iti doresti sa obtii ceva.

Actionezi in baza impulsurilor si ai un temperament vulcanic. Te bazezi pe intuitie si esti preocupata de succes. Nu accepti ideea esecului si esti mereu invingatoare.

Crizantema – Esti sociabila si nu suporti singuratatea

Esti rationala si ai intotdeauna idei bune, infipte in realitate. Stii intotdeauna toate informatiile despre oamenii din jur si ai tendinta sa barfesti, insa niciodata cu intentii rele.

Adori sa vorbesti cu oamenii si esti foarte sociabila. Ai o multime de prieteni si rareori petreci timp singura.

Citeste mai multe pe feminis.ro.