Testul de inteligență al anului! Doar adevăratele genii găsesc cele opt diferențe dintre cele două imagini

Testele de inteligență fac furori și în 2024 în rândul românilor care vor să își afle nivelul IQ-ului. Astăzi îți propunem un test de inteligență despre care noi spunem că este testul anului și asta pentru că doar adevăratele genii găsesc cele opt diferențe dintre cele două imagini.

31 ian. 2024, 20:21
Testul de inteligență al anului! Doar adevăratele genii găsesc cele opt diferențe dintre cele două imagini
Testul de inteligență al anului!

Testul de inteligență al anului! Acest test face furori pe rețelele de socializare, unde le-a dat mari bătăi de cap internauților.

Citește și Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 8+3=3. Ai doar opt secunde la dispoziție

Testul de inteligență al anului!

Cu toate acestea, au fost persoane care au descoperit instant cele opt diferențe între cele două imagini și s-au clasat instant în categoria adevăratelor genii.

Dacă ai reușit să rezolvi acest test și să descoperi diferențele între cele două imagini din testul de astăzi, te felicităm, faci parte din categoria adevăratelor genii! Dacă nu te vom ajuta noi și îți vom oferi soluția corectă în imaginea de mai jos.

Însă, ai mare grijă! Dacă vrei să îți optimizezi perspicacitatea și capacitatea de concentrare, trebuie să rezolvi cât mai multe astfel de teste.

Până atunci să revenim la testul de astăzi  și îți dezvăluim că numărul diferențelor este exact numărul membrelor păianjenului din prima imagine. Asta înseamnă că între cele două imagini există opt diferențe.

IQ-ul este măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană în parte prin rezolvarea unor teste ori rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini.

În funcție de răspunsurile oferite la astfel de teste, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de șoim! Găsește ziarul ascuns în imagine în doar cinci secunde