Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?

Unul dintre cele mai provocatoare lucruri este că mintea umană funcționează în așa fel încât uneori nici măcar nu știm care este rădăcina anumitor reacții.

04 feb. 2022, 19:41
Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?

Primul lucru pe care îl observi în fotografia principală a testului de personalitate îţi va oferi un răspuns de ce eviți să fii deschis sau să te predai complet relațiilor amoroase.

Dacă vezi mai întâi o persoană cu halat…

Persoane în halat se află în ambele părți ale fotografiei, astfel că dacă una dintre ele îți atrage atenția înseamnă că visezi să fii cucerit de acea singură persoană pe care o iubeşti, „cea adevărată”. Totuși, în același timp, ți-e teamă de cât de vulnerabil te-ar putea face „predarea” ei în totalitate.

Ești conștient că, pentru a avea o relație stabilă trebuie să-i permiti partenerului tău să te vadă așa cum ești cu adevărat. Dar, pentru tine, acesta este chiar un gând înfricoșător. Ți-e frică de posibilitatea ca cineva să te cunoască complet, să-ţi ştie toate punctele tale tari și slăbiciunile, gândurile și secretele.

Cu toate acestea, fricile tale nu trebuie să te împiedice să găsești iubirea care va dura pentru totdeauna. Reține că este firesc să ai mecanisme de apărare, dar informează-ţi şi partenerul despre asta, pentru a se putea adapta. Conștientizarea de sine este cheia.

Citeşte şi Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi

Daca ai vazut mai întâi feţele…

Nu ești o persoană egoistă, dar îți place să faci lucrurile așa cum ți-ai imaginat. Cel mai mare „declanșator” al problemelor tale de relație este teama că se așteaptă de la tine să pui nevoile partenerului mai presus de ale tale. Cu toate acestea, dacă este important pentru tine să ai o relație stabilă cu cineva, ar trebui să lucrezi la dezvoltarea inteligenței și maturității tale emoționale.

Desigur, este imperativ să ai grijă de tine, dar asta nu înseamnă că nevoile „celeilalte părţi” ar trebui eliminate complet.

Citeşte şi Horoscop karmic februarie 2022. Fluturi în stomac şi iarna, magnet pentru bani spre sfârşitul lunii

Dacă ai văzut mai întâi un copac…

Când cineva îți amenință intimitatea și timpul pe care te-ai obișnuit să-l petreci singur, devii o persoană complet diferită. Așadar, te deranjează dacă este necesar să fii cu o persoană dragă non-stop. Pentru că, de fapt, nu-ți place deloc un astfel de concept de a fi tot timpul împreună și asta este cea mai mare piedică a ta.

Cauza anxietății tale în relații este întrebarea dacă vei mai avea timp să te bucuri de singurătatea pe care o iubești.

Dacă te îndrăgostești de cineva care te înțelege și vrea cu adevărat să fie cu tine, acea persoană va înțelege nevoia ta de a fi singur într-o zi. Nu lăsa întrebările „ce-ar fi dacă” să vă împiedice să aveți o relație amoroasă de calitate.