Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi

Unele dintre alegerile noastre nu sunt rezultatul unor decizii conștiente, dar adesea provin dintr-o parte ascunsă a subconștientului nostru și ne oferă noi cunoștințe despre ființa noastră interioară.

03 feb. 2022, 20:27
Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi

Culoarea trandafirului care îți place cel mai mult îţi oferă noi cunoștințe despre ființa ta interioară. Acest simplu test de personalitate în care trebuie să alegi un trandafir din cinci, va dezvălui mesajele inconștientului tău, iar culoarea fiecăruia are o simbolistică foarte interesantă.

Trandafirul numărul 1

Dacă ai ales acest trandafir, ești o persoană creativă căreia nu-i plac lucrurile obișnuite. Ești complet diferit și ești în mare parte conștient de asta, așa că încerci să-ți urmezi vocea interioară. Te străduiești să fii considerat special de oameni, chiar și pentru acele lucruri care nu sunt lăudabile. De asemenea, alegi adesea să fii excentric.

Eşti predispus la schimbări bruște și frecvente de dispoziție, dar nu îţi este frică de schimbările din viață. Îți place să experimentezi atât în ​​muncă, cât și în dragoste. De asemenea, este posibil să ai o înclinație pentru conexiuni emoționale paralele.

Trandafirul numărul 2

Dacă ai optat pentru trandafirul albastru ești unul dintre acei oameni care se prezintă celorlalţi altfel decât sunt ei de fapt. Îți place să fii admirat și să lași impresia cuiva care „nu greșește niciodată”. Ai tendința de a-ți acoperi emoțiile și aproape niciodată nu-ți arăți „fața adevărată”.

Crezi că oamenii nu te-ar accepta așa cum ești și în esența asta se află temerile tale de respingere. În mod inconștient, probabil că ai o nevoie profundă de acceptare și sprijin.

Trandafirul numărul 3

Acest trandafir relevă că în viaţă eşti condus de pasiuni și impulsuri. Există posibilitatea să fii foarte îndrăgostit din fire, dar există pericolul să-ți pierzi interesul pentru o persoană, imediat după ce o câștigi. Este nevoie de mult efort ca cineva să te țină alături de el/ea. Ești ambițios și ai tendința de a face pe „șeful”, nu numai la serviciu sau acasă, dar și când eşti cu prietenii.

Citeşte şi Semnele din naştere şi semnificaţia lor. Mihai Voropchievici dezvăluie trăsăturile de personalitate ale celor „însemnaţi”

Trandafirul numărul 4

Dacă ai ales acest trandafir ești o persoană care se străduiește pentru totalitate și armonie. Drumul tău spre a fi cine ești și a trăi pe tine însuți a fost lung și spinos. Ai muncit din greu pentru tine și ai reușit să obții un echilibru între lumea ta interioară și cea exterioară și să te simți împlinit și fericit.

Te-ai născut pentru a fi un lider pentru că ai o carisma specială. Oamenii te iubesc pentru autenticitatea ta.

În dragoste, știi exact de ce ai nevoie și alegi mai degrabă singurătatea decât compromisurile proaste, în timp ce aștepți să cunoști o persoană pe care o vei considera demnă de timpul și atenția ta. Ți-e frică de superficialitate.

Trandafirul numărul 5

Alegerea acestui trandafir arată că ești un suflet blând, subtil, care tânjește după iubire și atenție. Ești foarte nesigur și emoțional, ceea ce te duce constant la izolare de restul lumii.

Inima ta tânjește după iubire sinceră, dar este posibil ca de frica de singurătate să te grăbești foarte des în relații care nu-ți fac bine . Deci „grav rănit” emoțional, te retragi și suferi până când apare o nouă persoană a cărei atenție te va cuceri.

Trebuie să ai mai multă încredere în tine și să înveți să te iubești.

Citeşte şi Data nasterii iti spune ce tip de personalitate ai. Acuratete foarte ridicata! In ce zi a lunii te-ai nascut?