Testul de rezistență care face de rușine noul telefon de la Apple. iPhone 15 Pro Max, spart cu mâinile goale

Testul de rezistență care a scos la iveală faptul că noul model de iPhone nu are o rezistență chiar atât de mare pe cât s-a crezut. Recenziile telefonului s-au schimbat peste noapte după ce un specialist a arătat ce defecte prezintă telefonul.

28 sept. 2023, 19:22
Testul de rezistență care face de rușine noul telefon de la Apple. iPhone 15 Pro Max, spart cu mâinile goale
Testul de rezistență care face de rușine noul telefon de la Apple. iPhone 15 Pro Max, spart cu mâinile goale

Testul de rezistență al unui specialist a scos la iveală faptul că noul iPhone 15 Pro Max nu este atât de rezistent pe cât sperau specialiștii Apple. În urmă cu numai câteva zile, pe piață a fost lansat noul model de telefon, însă nivelul de rezistență i-a uimit pe fanii companiei.

Citește și: Suma uriașă pe care o plătește un miliardar britanic pentru a avea un „majordom pentru Iphone”

Testul de rezistență pe care noul model de telefon Apple l-a picat

Noul model de telefon Apple, iPhone 15 Pro Max, poate fi cumpărat cu aproximativ 1.300 de dolari, respectiv circa 6.100 de lei. Construcția sa impresionantă, de ultimă generație, impresionază ochiul privitorului. Rama ușoară din titan duce cu gândul că telefonul este foarte rezistent la șocuri, însă un recenzor a identificat problema ascunsă a acestui telefon deja celebru.

YouTuberul JerryRigEverything, cunoscut și sub numele său real Zack Nelson, a supus cele mai recente produse Apple unui test riguros de durabilitate. Prin aplicarea unei ușoare presiuni, Nelson a reușit spargă sticla din spate a iPhone-ului 15 Pro Max în timp ce îl ținea în mâini. Astfel, testul pentru noul model atât de așteptat de fani a fost picat.

„O să fiu sincer. N-am anticipat asta deloc. Voi mă urmăriți testând durabilitatea smartphone-urilor de aproximativ 11 ani acum, și majoritatea telefoanelor nu se sparg.iPhone-urile în special nu se sparg, niciodată”, a spus acesta pe internet.

YouTuber-ul a notat că telefonul s-a spart „neobișnuit de rapid” și că a rămas extrem de uimit de rezultatul propriului său test. Recenzorul a emis ipoteza că fragilitatea sticlei, care s-a spart atât de ușor, ar putea fi atribuită tocmai ramei din titan. Aceasta este considerabil mai puțin flexibilă în comparație cu construcțiile din aluminiu și oțel inoxidabil ale modelelor anterioare de la Apple.

O rezistență mai mare s-a dovedit să aibă iPhone 15 Pro. Modelul anterior a fost supus aceluiași test, însă de această dată, sticla de pe spate a telefonului a rămas intactă. Deși iPhone 15 Pro și Pro Max încă păstrează un cadru intern din aluminiu reciclat, benzile exterioare sunt realizate din titan deosebit de rezistent și ușor, caracteristică ce ar putea contribui la rigiditatea telefonului, șii, implicit, la creșterea susceptibilității acestuia la deteriorare. Astfel, fanii au pus la îndoială noul model de smartphone raportat la prețul ridicat.

„Pare că acesta ar putea fi un an de trecut cu vederea. Văd tot mai multe probleme apărând” a spus un internaut.

Un alt utilizator activ pe rețelele sociale a împărtășit cu ceilalți urmăritori că a achiziționat recent un iPhone 15 Pro Max, model care se situează într-un interval de prețuri cuprins între 1.199 și 1.599 de lire sterline, iar recenzia șocantă l-a făcut să regrete achiziția.

Citește și: Apple anunţă noi schimbări. Toţi cei care au iPhone trebuie să ştie asta


Calendar 2024