Testul DEGETULUI mare îţi dă de gol viaţa PERSONALĂ

Persoanele care intră în contact cu tine în viaţa de zi cu zi şi îţi analizează mâinile, îşi pot da seama cu uşurinţă ce fel de persoană eşti în viaţa de cuplu şi cât de mult ştii să îţi apreciezi partenerul de viaţă.

RomaniaTV.net
14 dec. 2015, 10:33
Testul DEGETULUI mare îţi dă de gol viaţa PERSONALĂ

Priveşte imaginea de mai sus cu cele 3 variante de deget mare şi alege-l pe cel care seamănă cu degetul tău, după care mergi şi află cum eşti percepută de cei din jur când vine vorba de viaţa ta personală.

A. Dacă a doua jumătate a degetului mare este mai lungă decât prima

Dacă aşa arată degetul tău mare, înseamnă că eşti o persoană de cuvânt, pe care oamenii se pot baza fără doar şi poate. Îţi place să observi ceea ce se întâmplă în jurul tău şi ştii să savurezi clipa. Te îndrăgosteşti foarte uşor, dar asta se întâmplă cu foarte puţine persoane cu care intri în contact pe parcursul vieţii. Din cauza neatenţiei, ai tendinţa să treci cu vederea oportunităţi importante care îţi pot aduce împliniri pe plan sentimental.

Citeşte şi  Testul care îţi spune în câteva secunde dacă rişti să faci ALZHEIMER

B. Dacă prima jumătate este egală cu cea de-a doua jumătate

Ai tendinţa de a fi mai pragmatică decât persoanele despre care am vorbit mai sus. Îţi pace să planifici orice pas pe care îl faci, în mod special atunci când vine vorba de viaţa de cuplu. Indiferent care sunt consecinţele, îţi asumi orice decizie pe care o iei cu privire la sentimentele pe care le ai şi pe care vrei să le oferi cuiva drag.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.