Testul PLAJEI: Priveliştea preferată îţi trădează caracterul

Preferi să admiri marea de pe plaja sau, mai degrabă, de pe un ponton? Îţi place să admiri nisipul sau preferi să te uiţi, ore în şir, la valurile care se sparg la mal? Toate astea spun ceva despre tine şi sunt sigură că ai vrea să ştii ce!

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 09:05
Testul PLAJEI: Priveliştea preferată îţi trădează caracterul

Priveşte imaginile şi alege-ţi priveliştea preferată. Citeşte apoi, mai jos, interpretarea!

1. Eşti optimistă

Eşti genul de persoană mereu entuziasmată în ceea ce priveşte viitorul. Foarte sigură pe tine, eşti convinsă că te aşteaptă numai lucruri bune. Îmbrăţişezi schimbările întrucât crezi că aduc întotdeauna ceva bun.

Nu te temi să îţi asumi riscuri şi consideri că, dacă tu faci numai lucruri bune, ţi se vor întâmpla numai lucruri bune.

Citeşte şi Ce spun mesajele tale de dragoste despre felul tău de a fi

2. Bun observator

Eşti introvertită şi înţeleaptă. Îţi place să analizezi totul până în cele mai mici detalii şi abia la final să iei o decizie cu care nu ai cum să dai greş.

Reuşeşti să observi toate detaliile şi te bucură cele mai simple lucruri. Cu inteligenţa ta nativă reuşeşti să te descurci în orice situaţie.

3. Fire calmă

Reuşeşti să te detaşezi în situaţiile dificile şi să iei cele mai raţionale decizii. Relaxarea nu îţi e străină nici măcar în vremurile tulburi, în care viitorul este incert.

Citeşte şi Ce trăsături de personalitate ai, în funcţie de îngheţata preferată

Prezentul este cel care te preocupă, la fel ca şi găsirea echilibrului interior. Fericirea este scopul tău în viaţă.

4. Eşti creativă

Îţi găseşti inspiraţia acolo unde nimeni nu vede nimic deosebit. Ai un ochi format, care descoperă frumuseţea în orice. Apreciezi orice lucru şi nu cauţi perfecţiunea.

Eşti de părere că nimic nu e imposibil şi că toate se vor rezolva, mai devreme sau mai târziu. Te bucuri de orice experienţă şi consideri că întotdeauna vei avea ceva nou de învăţat.

Descoperă interpretarea completă a testului pe feminis.ro.