Testul subconştientului: Alege o gaură a cheii și află ce vă așteaptă în viitor

Testele foto care îți cer să alegi elementul care te atrage cel mai mult se bazează întotdeauna pe subconștient. Sunt interesante pentru că îţi oferă ocazia de a descoperi ceva nou despre tine.

18 apr. 2022, 13:31
Testul subconştientului: Alege o gaură a cheii și află ce vă așteaptă în viitor

Fotografia din fața ta poate dezvălui ce oportunități te așteaptă în viitorul apropiat. Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre cele trei încuietori care ţi-au atras cel mai mult atenția și apoi să citești ce se află în spatele alegerii tale subconștiente.

Dacă ai ales gaura cheii sub numărul 1…

Ești special/ă, ești ușor de observat în mulțime și ești foarte sincer/ă. Dar tocmai din cauza onestității ai probleme, mai ales într-un mediu de afaceri. Îți este greu să înțelegi că nu toți oamenii sunt la fel de bine intenționați ca tine și nu vor să accepte faptul că o critică constructivă valorează mai mult decât o bătaie falsă pe spate.

De asemenea, în perioada următoare vei avea ocazia să avansezi la locul de muncă, dar numai cu condiția să spui cu blândețe tot ce nu-ți place.

Dacă ești crunt de sincer, așa cum ai fost până acum și nu îți alegi cuvintele, vei pierde și de această dată  poziția pe care cu siguranță o meriti, având în vedere cunoștințele și munca ta.

Dacă ai ales gaura cheii numărul 2…

Ești un etern optimist, iar oamenii te iubesc pentru că se pot baza mereu pe tine. Abundența de energie bună pe care o trimiți din toate părțile revine adesea la tine, atunci când te aștepți mai puțin și când de fapt ai cea mai mare nevoie de ea.

Dacă intenționezi să te lansezi într-un nou proiect de afaceri, succesul în munca în echipă te așteaptă. Fericirea nu te va ocoli în domeniul iubirii, datorită prietenilor care îți vor prezenta o persoană de care vei fi fermecat la prima vedere. Primăvara a sosit, pregătește-te pentru un zbor în lumea iubirii!

Dacă ați ales gaura cheii numărul 3…

Ești practic și analitic și, în același timp, profund emoțional și vulnerabil. În încercarea de a reconcilia cele două laturi ale „aceleiași monede”, devii împovărat și adesea frustrat, pentru că nu vrei ca nimeni să-ți vadă punctele slabe. În viitorul apropiat, va trebui să îţi reconsideri prioritățile și să respingi tot ceea ce te pune sub presiune. Vei avea ocazia să alegi exact ceea ce îți dorești de la viață și să lucrezi din greu la asta, iar rezultatul nu te va dezamăgi.

O bucurie și mai mare va fi că vei scăpa în sfârşit de povara pe care ai purtat-o atâta timp pe umerii tăi. Poate fi vorba de o slujbă, de prieteni sau, poate, de un partener emoțional…