Testul YIN şi YANG îţi dezvăluie trăsăturile dominante

Yin si Yang definesc lumina si intunericul, binele si raul, femininul si masculinul. Aceste doua concepte stau la baza filosofiei si culturii chineze si functioneaza numai impreuna, fiind forte complementare.

10 oct. 2014, 10:02
Testul YIN şi YANG îţi dezvăluie trăsăturile dominante

Analizeaza reprezentarile Yin-Yang din fotografiile de pe feminis.ro si alege-ti favorita. Descopera apoi semnificatia fotografiei preferate.

1

Elementul tau Yin este albastru ca cerul ceea ce inseamna ca esti rationala si cu picioarele pe pamant. Reusesti sa te detasezi de dorinte si emotii si nu iti poate intra nimeni pe sub piele fara ca tu sa ii permiti asta.

Yang are culoarea piersicii, semnificand ca faci intotdeauna tot posibilul ca totul sa fie bine si toata lumea sa fie multumita. Dai rezultate bune atunci cand lucrezi in echipa si esti un exemplu demn de urmat pentru cei din jur.

2

Yin este galben ceea ce spune despre tine ca esti un bun strateg. De asemenea, reusesti cu usurinta sa ridici moralul maselor de oameni atunci cand sunt cu totii pesimisti.

Yang-ul verde semnifica tineretea, prospetimea si deschiderea pe care o ai catre tot ce este nou. Cauti echilibrul si iti doresti armonie. Nu faci abuzuri si detesti excesele de orice fel.

3

Elementul tau Yin are culoarea roz, in timp ce elementul yang are culoarea piersicii. Primul element spune despre tine ca esti intuitiva si marinimoasa. Oferi altora ceea ce le lipseste. Stii ce fel de persoana iti doresti sa fii si nu iti incalci principiile niciodata.

Esti cooperanta si un adevarat model pentru apropiati, care te apreciaza pentru caracterul tau puternic.

4

Yin este bleumarin ceea ce inseamna ca esti inteleapta si ai o putere impresionanta asupra oamenilor din jur. Te impresioneaza povestile oamenilor si ai face orice pentru a le sari in ajutor la nevoie.

Elementul Yang este portocaliu. Esti deschisa la tot ce este nou, de la idei la experiente. Nu tragi concluzii pripite si nu judeci inainte de a te documenta corespunzator. Esti curioasa din fire si iti place sa investighezi si sa analizezi orice.

Descopera mai multe pe feminis.ro.