Tevez, un „apaş” printre „diavoli”. Vezi ce salariu i-a pregătit Berlusconi

Devenit indezirabil la Manchester City, argentinianul Carlos Tevez a acceptat oferta celor de la AC Milan. Mai lipseşte doar acordul "cetăţenilor", care vor însă să scape de un jucător problemă.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 11:15
Tevez, un „apaş” printre „diavoli”. Vezi ce salariu i-a pregătit Berlusconi

Scos la vânzare de Manchester City după mai multe conflicte cu antrenorul Roberto Mancini, atacantul argentinian Carlos Tevez va juca din iarnă la AC Milan, scrie presa italiană.

Transferul este ca şi rezolvat, după ce „Apaşul” a ajuns la un acord cu şefii „diavolului” milanez, în condiţiile în care conducătorii „cetăţenilor” vor să scape de el. momentan, va fi vorba doar de un împrumut, cu opţiune de cumpărare la finalul sezonului. În cele şase luni în care va juca la Milan, Tevez va primi un salariu de 2,5 milioane de euro, iar dacă în iunie AC Milan va decide să-l cumpere definitiv ar urma să plătească celor de la City între 20 şi 25 de milioane de euro, iar salariul fotbalistului ar fi de 5 milioane pe sezon.

„Milan s-a înţeles cu Tevez, chair dacă în ultimul moment a trebuit să contracarăm o altă ofertă din străinătate. Am trimis deja o ofertă formală celor de la Manchester City pentru a obţine împrumutul”, a declarat Adriano Galliani, pentru Milan Channel.