„The Four – Cei 4” LIVE VIDEO ANTENA 1: Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoş Udilă şi Angelo Simonică se bat pe un scaun

"The Four - Cei 4" LIVE VIDEO ANTENA 1: Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoș Udilă și Angelo Simonică se vor lupta în fiecare ediție ”The Four – Cei 4”, difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, pentru șansa de a ajunge în topul industriei muzicale din România!

RomaniaTV.net
30 mart. 2018, 16:23

„The Four – Cei 4” LIVE VIDEO ANTENA 1:Fiecare dintre cei patru are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo i-au selectat și au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”. Dacă în mod normal finalistul unei competiții este așteptat de-a lungul mai multor ediții, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta.

Anastasia Sandu știe că muzica cere sacrificii, tocmai de aceea a decis să își lase familia la Timișoara pentru a-și găsi propriul drum la București. ”De mică am crescut cu casetofonul după mine, am fost mereu sensibilă și-mi găseam refugiul în muzică și pictură. După ce am crescut, căutam orice ocazie de a cânta, fugeam de la școală și mă certam cu diriginta ca să mă lase să merg la concursuri de cântat. Asta se întâmpla în Timișoara. În timpul facultății am început să cânt la diferite localuri, cluburi și evenimente, îmi făcusem Live Band. Am avut norocul de oameni minunați care m-au încurajat să scriu prima piesă, iar de trei ani m-am mutat în București ca să-mi îndeplinesc visul”, povestește Anastasia.

Tânăra în vârstă de 26 de ani, care pentru a demonstra că dorește să își construiască propriul stil a început să își compună singură muzica, obișnuia încă din copilărie să susțină ”concerte” pentru familia sa: ”Dădeam spectacole alături de verișorul meu în fața părinților și a rudelor. Eu aveam 5 ani, el 10, el era cu partea de rap și eu veneam cu refrenul, iar totul se întâmpla într-o cameră plină de picturi ale străbunicului meu”.

Drumul său nu a fost mereu lipsit de obstacole, însă Anastasia a încercat mereu să nu uite cât de mult iubește muzica. ”Să cânt mi-a plăcut încă din copilărie, prima oară am cântat pe scenă acum 19 ani, iar piesa se numea “Dacă vrei să fii vedetă”. Eram grăsuță și îmi era greu să-mi fac prieteni. În clasa a 6-a, am fost apreciată după ce am cântat la o festivitate școlară și atunci am simțit pentru prima oară că arăt lumii cine sunt cu adevărat! A devenit dependență”, își amintește Anastasia, care însă ar fi trebuit să devină… medic! ”Tata a acceptat cu greu decizia mea, ai mei sunt ingineri, așadar era de așteptat ca și eu să urmez aceeași cale sau își doreau să devin medic, însă eu mi-am propus să vindec inimi prin muzică”, spune artista, care a avut momente în care s-a luptat cu ea însăși pentru a-și continua cariera.

”Cel mai greu mi-a fost când am vrut să mă las de muzică, acum câțiva ani. A fost cel mai dureros sentiment, dar am zis că nu voi putea trăi fără o parte din mine, mai ales aceea care-mi aduce cele mai frumoase emoții”, își amintește Anastasia, care între timp și-a trecut în portofoliul musical câteva melodii de succes. În 2013, alături de Vanotek, a lansat piesa “E nebunie”, iar intre timp a lansat și videoclipul pentru aceasta, dar și pentru ”Te iert” și featuring-ul cu Doc Slim, ”Hands in the Air”. În plus, Anastasia a lansat piesele ”Mâine e o nouă zi” și ”Cu talent” alături de Puya.Încă din prima ediție a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să le ia locul, vor încerca să ocupe un loc ocupat de Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoș Udilă sau de Angelo Simonică, astfel că niciunul dintre ”Cei 4” nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor măsura prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

 Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Dragoș Udilă este unul dintre ”The Four – Cei 4”: ”Nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat și în gări”

Dragoș Udilă sau UDDI a început să cânte încă din copilărie, oriunde ar fi fost. „Eu sunt un tip sincer şi nu, nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat și în gări pentru că aşa m-am descoperit pe mine. În fiecare zi mai descopeream ceva nou, plus că prin asta lucram în fiecare zi la vocea mea. Din moment ce nu aveam bani de cursuri canto speciale, am ales calea asta şi sunt mândru de ceea ce am făcut. Vă zic sincer că eu cântam şi pentru că mă bucuram să-i văd pe ceilalţi cum se opresc şi ascultă muzica mea cu zâmbetul pe buze”, povestește Dragoș.

Chiar dacă în copilărie visa să devină fermier și să pună pe picioare o mică afacere de familie, după participarea la X Factor, prima experiență pe plan muzical a lui Dragoș Udilă, unde a luat și primele lecții de canto și a avut ocazia să lucreze cu profesioniști, drumul său în muzică s-a conturat cu adevărat.

”Am avut curaj să-mi urmez visul, credința că voi reuși și dragoste de tot ceea ce mă înconjoară. La câte nenorociri aud, eu am fost ferit de momente cu adevărat de grele. Poate că am resimțit lipsa banilor din când în când sau a serviciului înainte să mă apuc de muzică”, povestește Dragoș, care în ultimii ani a lucrat alături de Randi, dar și cu What’s Up pentru single-ul “Scumpă domnișoară” și cu Delia și Mike Angello pentru single-ul “Anii ce vin”. A colaborat cu mai mulți colegi de la X Factor, iar în 2014 a lucrat cu Delia pentru single-ul ei “Ipotecat”, care a cucerit topurile muzicale. 

Încă din prima ediție a emisiunii, de mâine, 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1challengerii, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artiști selectați deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.loading...