The Rolling Stones amână turneul american. Mick Jagger are nevoie de tratament

Formaţia The Rolling Stones a anunţat pe pagina de Facebook amânarea viitoarelor date din turneul în SUA şi Canada, din cauză că Mick Jagger, liderul trupei, are nevoie de tratament.

RomaniaTV.net
30 mart. 2019, 15:21
The Rolling Stones amână turneul american. Mick Jagger are nevoie de tratament

„Ne cerem scuze pentru neplăceri provocate celor care au bilete la acele concerte. Vrem să-i asigurăm pe fani să păstreze tichetele pentru că vor fi valabile pentru datele reprogramate care vor fi anunţate în curând”, se arată în anunţul formaţiei. 

Mick Jagger a fost informat de medici că nu poate merge în turneu pentru că are nevoie de tratament. Specialiştii l-au sfătuit pe solistul trupei să aştepte să se recupereze complet pentru a se putea întoarce pe scenă cât mai curând. 

„Îmi pare rău pentru toţi fanii noştri din America şi Canada care au cumpărat bilete, nu-mi place să vă dezamăgesc aşa. Sunt devastat că trebuie să amân turneul dar voi munci foarte mult pentru a pleca din nou la drum cât pot de repede. Încă o dată, îmi cer scuze tuturor”, a scris Mick Jagger. 

Turneul „No Filter” de anul acesta al grupului britanic trebuia să înceapă pe 20 aprilie, la Miami. Muzicienii urmau să susţină show-uri la Los Angeles, Washington, D.C., Philadelphia, Boston, New York şi Chicago, dar şi în weekendul de ziua Canadei. 

În prezent, trupa lucrează în studio pentru un nou album. 

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Beggars Banquet” (1968), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Exile on Main St” (1972), „It’s Only Rock ‘n Roll” (1974), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994) şi „Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

Cel mai recent disc al formaţiei, „Blue & Lonesome”, a fost lansat în 2016.