Theo Rose, noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată jurata de la Vocea României însărcinată în cinci luni FOTO

Theo Rose a postat pentru fanii din social media câteva imagini inedite cu burtica de gravidă. Jurata de la Vocea României urmează să aducă pe lume un băiețel la începutul verii.

07 feb. 2023, 08:50
Theo Rose, noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată jurata de la Vocea României însărcinată în cinci luni FOTO
Theo Rose, noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată jurata de la Vocea României însărcinată în cinci luni

Theo Rose, noi imagini cu burtica de gravidă. Artista a postat o filmare în care se observă că sarcina este destul de avansată, iar pe fundal rulează o melodie care este dedicată bebelușului său.

Citeşte şi: Ce pofte de graviduță are Theo Rose? Nu o să îți vină să crezi care este băutura pe care vedeta o bea zilnic

„Vă spun sincer și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu ca toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustieră și când mă mai schimb mai fac câte o poză. Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta. Săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Theo Rose. Vedeta are mari problemele cu sarcina: „Au devenit greu de răbdat” VIDEO

Vedeta este nerăbdătoare să devină mamă, mai ales că, profesional, este pe val: are o carieră de succes pe piața muzicală, este în juriul de la Vocea României şi joacă în serialul „Clanul”, care a ajuns deja la sezonul doi și unde regizor este chiar iubitul ei, Anghel Damian.