Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului. „De data asta aflați de la noi” VIDEO

Theo Rose a dezvăluit care este sexul bebelușului pe care îl va avea alături de Anghel Damian, iar fanii celor doi sunt în extaz. Cântăreaţa a făcut in dezvăluirea sexului primului său copil un adevărat spectacol!

21 dec. 2022, 22:58
Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului. „De data asta aflați de la noi” VIDEO
Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului. "De data asta aflați de la noi" VIDEO

Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului. Artista a postat primele imagini de la petrecerea la care a invitat mai mulţi apropiaţi. Theo Rose şi Anghel Damian au deschis la un moment dat o cutiuță și au apăsat cu putere un buton care se afla în interiorul ei, iar în spatele lor au explodat trei artificii ce au lăsat în urmă un fum albastru, semn că bebelușul este băiat!

„De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a scris Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Carmen Harra, o nouă profeţie îngrozitoare despre relaţia dintre Theo Rose şi Anghel Damian. Cum a reacţionat mama artistei VIDEO

Vedeta a postat şi un videoclip de câteva secunde în care se poate vedea câtă lume a fost prezentă la marele eveniment, la care toată lumea a așteptat cu sufletul la gură momentul în care a fost dezvăşuit sexul viitorului bebeluş!

Citeşte şi: Lia Bugnar, reacție sfidătoare la adresa lui Theo Rose: ”Nu am vorbit în viața mea cu ea. Ați vorbit de o sarcină?”

În urmă cu ceva timp, Theo Rose spunea că are deja pregătit numele în cazul în care va fi băiat, iar dacă va fi fată are mai multe variante. „Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)