Theo Rose a fost cerută de soție, dar nu de bărbatul cu are o relație de cinci ani: ”Prostul ăsta încă vrea să mă ia de nevastă!”

Theo Rose are parte de un succes fulminant atât în plan profesional cât și în plan personal. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Leonte ce durează de cinci ani.

23 dec. 2021, 22:16
Theo Rose a fost cerută de soție, dar nu de bărbatul cu are o relație de cinci ani: ”Prostul ăsta încă vrea să mă ia de nevastă!”

Theo Rose a fost cerută de soție. Recent, cântăreața a postat un filmuleț pe contul de instagram, în care și-a uimit toți fanii. În imagini, vedeta e cerută de soție și nu, nu este vorba despre o cerere de la iubitul său.

Theo Rose a fost cerută de soție, dar nu de bărbatul cu are o relație de cinci ani: ”Prostul ăsta încă vrea să mă ia de nevastă!”

Theo Rose postează o serie de videoclipuri pe Instagram în care insisă pe ideea măritișului. Ba, mai mult, într-unul dintre ele este filmată atunci când I se pune un inel pe deget. Așa că urmăritorii cântăreței de pe canalul de socializare au început să-și pună întrebări dacă Alex Leonte, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 5 ani, a decis să facă marele pas.

Dacă la început a căutat să fie cât se poate de serioasă în clipurile cu pricina, la un moment dat, vedeta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în râs. Ea a spus că este doar o glumă cu rădăcini adânci în copilărie, portagonistul clipului în care I s-a pus inelul pe deget fiind un verișor al ei, ce era îndrăgostit de Theo Rose când erau mici.

„Prostul ăsta încă vrea să mă ia de nevasta. Mama este și de acord cu asta. Băi mamă e incest. De când e mic vrea să mă ia de nevastă, acum că a crescut e și mai rău. (…) Pe stânga se pune. Bravo mă! Deci mă mărti cu vărul meu. La revedere!”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose se află într-o relație cu Alex Leonte de mai bine de 5 ani, dar bărbatul nu a făcut pasul decisive pentru a o cere de nevastă. În urmă cu mai mult timp, privitor la acest aspect, vedeta a declarat:

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri în premieră despre relația cu iubitul ei și cererea în căsătorie: „E un legământ special. Mi-am dat seama ce vreau”