Theo Rose, tratamentul cu care speră să scape de Covid-19. Vedeta nu este vaccinată şi s-a infectat pentru a doua oară!

Theo Rose a făcut noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate, pe rețelele de socializare, după ce s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19.

23 sept. 2021, 11:37
Theo Rose, tratamentul cu care speră să scape de Covid-19. Vedeta nu este vaccinată şi s-a infectat pentru a doua oară!
Theo Rose, infectată a doua oară cu Covid-19

Theo Rose, tratamentul cu care speră să scape de Covid-19. Vedeta a primit o avalanșă de mesaje de la fanii care o întrebau cum se simte, motiv pentru care a făcut mai multe InstaStory-uri în care a povestit cu lux de amânunte care este starea ei de sănătate și cum se tratează.

Theo Rose, tratamentul cu care speră să scape de Covid-19

Theo Rose se declară o norocoasă, căci nu se confruntă cu simptome grave. „Am hotârât să vă vorbesc ca să vedeți că sunt ok, sunt întreagă, nu sunt la spital, nu mă simt foarte rău. Sunt o norocoasă, nu este o formă gravă. Sunt fonfăită, mă doare în gât, în astea două zile am transpirat într-una, nici n-am stat să zac. M-am băgat în cadă, mi-am făcut băi fierbinți, m-am băgat în pat, am transpirat, m-am băgat iar în cadă iar am făcut baie”, a spus vedeta.

Theo Rose, depistată pozitiv cu COVID-19. „Am mai avut o dată anul trecut”

„Numai așa am ținut-o, am dormit întruna, mi-am făcut de lucru prin clasă, mi-am făcut aerosolii mei pentru gât, mi-am luat vitamina c, am luat paracetamol, am băut multe limonade și fresh-uri. Vă spun sincer, am noroc”, a declarat Theo Rose.

Artista a mai făcut o mărturisire, aceea că nu s-a imunizat până în acest moment și nici nu este convinsă pe deplin că o va face. Deocamdată, tot ce-și dorește în aceste momente e să nu fi transmis boala mai departe.