Theo Rose a fost hărţuită: „Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăţi”

"Cu siguranță au existat, dar în afara ariei mele de interes", spune vedeta, după ce a fost întrebată despre bullying.

18 aug. 2022, 11:00
Theo Rose a fost hărţuită: „Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăţi”

Theo Rose a fost victima bullying-ului, la începutul carierei, dar spune că a trecut cu vederea. „Nu vârsta e mai permisivă, ci prioritățile. E normal să fiu atât de focusată pe carieră momentan. N-am nici cățel, nici purcel și, până când voi avea, mi-am propus să fiu un om realizat, scrie viva.ro.

Alex Leonte rupe tăcerea. De ce s-a despărţit de Theo Rose, nepotul lui nea Mărin spune adevărul despre pozele incendiare
„Privind în urmă, nu mi se mai pare greu nimic din ce a fost. Nici atunci nu am simțit cât e de greu, probabil de la adrenalină și emoții. Îmi amintesc că primeam cu entuziasm orice proiect, orice mi se dădea de făcut, indiferent că știam să fac sau nu. Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit, pentru că eram un copil și nu aveam noțiunea unor limite fine. Aveam doar bun-simț și voința de a repara. Nu repetam greșelile. Dar, într-adevăr, au existat multe situații.

Brigitte Pastramă, mărturii șocante despre relația cu Ilie Năstase: „Am avut o căsnicie în trei”
„Iubesc muzica, PUNCT! Și voi cânta orice simt, fără restricții de niciun fel, pentru tot restul vieții”, spune Theo Rose.

„Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăți’, a spus Theo Rose întrebată  dacă a avut parte de răutăți, poate de bullying.

VIDEO VIRAL Senatoarea Diana Şoşoacă s-a apucat de cântat şi a dezlănţuit un val de ironii: „Să o pună ca sunet la RO-ALERT”
„Cu siguranță au existat, dar în afara ariei mele de interes. Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăți”.

Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) a fost împreună cu Alex Leonte aproximativ cinci ani. El este nepotul celebrului Nea Marin. S-au cunoscut la un eveniment la care ea cânta și s-au cam îndrăgostit, doar că el era atunci într-o relație și ea i-a dat timp să se despartă de prietena lui, ceea ce el a și făcut. La fel ca Lia despre Anghel, și Theo avea numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex: „Îmi place foarte tare că e protector. E și foarte inteligent. Are cunoștințe din aproape orice domeniu și e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic. E superb!“. Deci oarecum Alex și Damian sunt cam la fel, dacă asculți ce zic fetele despre ei.

Au trecut câteva zile de când s-a aflat că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și a început o relație cu Anghel Damian, iar acum artista a oferit o nouă reacție, explicând că este la curent cu tot ceea ce s-a scris în ultimele zile.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu v-am spus ce era de spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic!”, a spus ea, continuând: ”Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a încheiat artista.