Theo Rose a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Ce a emoționat-o atât de tare pe artistă

Theo Rose a izbucnit în lacrimi în timpul filmărilor pentru sezonului 11 de la "Vocea României". Artista a fost foarte emoționată atunci când una dintre concurente a cântat o piesă specială pentru ea.

09 sept. 2023, 15:18
Theo Rose a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Ce a emoționat-o atât de tare pe artistă

Theo Rose ocupă scaunul de jurat cu Horia Brenciu în cadrul noului sezon de la Vocea României. Vedeta a avut parte de un moment foarte emoționant când una dintre concurente i-a cântat o melodie a Doinei Spătaru.

Citește și Angela Gheorghiu, postare incendiară la 10 ani de relație cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani: „Este pe cale de dispariţie”

Theo Rose a izbucnit în lacrimi

„Plângem de proști, de emoții. O și știu pe Denisa(n.red. concurenta), ne-am întâlnit prin concursuri și festivaluri când eram amândouă mai mici. Piesa asta e piesa Doinei Spătaru, am înregistrat-o neștiind dacă o să pun cover-ul ăsta undeva, dar, în cele din urmă, am descoperit pentru ce am înregistrat.

A fost coloana sonoră a imaginilor cu nașterea lui Sasha. E o piesă extraordinară! M-a emoționat și piesa, și interpretarea ta… Mă bucur tare că ești aici! Cânți foarte frumos și sperăm să vii în echipa noastră și să reproducem emoția asta de câte ori o să avem ocazia”, a spus Theo Rose la Pro TV, potrivit Wowbiz.

Citește și Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”

Schimări la Vocea României

Anul trecut, antrenorii de la Vocea României aveau doar butonul care le permitea să-și blocheze colegii, ceea ce însemna că cei blocați nu puteau fi aleși de concurentul de pe scenă. Acum a mai apărut un buton în joc, cel de MUTE. Antrenorii îl pot apăsa împotriva colegilor care se întorc alături de ei în anumite momente.

Față de butonul „block”, acesta îi „lasă fără cuvinte” pe ceilalți antrenori, adică concurenții se pot duce la ei în echipă, însă ei nu au voie să vorbească pe toată durata momentului. Trebuie să-i convingă pe cei de pe scenă pe… „Mute”. „E foarte important că sezonul ăsta avem butonul ăsta. O să am și eu o clipă de liniște. Nu există pedeapsă mai mare pentru Brenciu decât ce i-am făcut eu!”, va spune Tudor după ce va apăsa noul buton.