Theo Rose, apariție de senzație la primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată! Cum arată burtica vedetei

Theo Rose radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică! Frumoasa cântăreață a susținut vineri seara primul concert, după ce s-a aflat că este însărcinată. Ca de obicei, artista a făcut un super show și demonstrat că este într-o formă de zile mari.

19 nov. 2022, 09:49
Theo Rose, apariție de senzație la primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată! Cum arată burtica vedetei
wowbiz.ro

Theo Rose (25 de ani) trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu regizorul Anghel Damian. Recent, artista a aflat că va deveni mămică și radiază de fericire, semn că sarcina îi priește din plin.

La doar câteva luni de când și-au oficializat relația, a venit vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe ei. Vor deveni părinți în vara anului viitor.

Cântăreața a făcut spectacol vineri seara, în București, acolo unde a cântat și s-a distrat alături de fanii săi.

Theo Rose deveni mămică în câteva, însă până atunci profită de timpul liber pe care îl are și este prezentă la cât mai multe evenimente.

Theo Rose, cu burtica la vedere pe scenă

Vedeta a purtat o ținută răvășitoare și extrem de sexy, lăsând chiar și burtica la vedere, fanii fiind fascinați de apariția frumoasei artiste, potrivit wowbiz.ro

În sală a fost prezentă și bunica ei, care a susținut-o din public.

„Mamaia e aici cu noi! Mamaia e nelipsită de la concertele mele. Îți mulțumesc că vii la concertele mele, mamaie!”, a strigat Theo Rose la microfon în timpul concertului.

Theo Rose are de trei luni o relație cu regizorul Anghel Damian

Theo Rose, jurată la „Vocea României” şi actriţă în serialul „Clanul”, a confirmat că este însărcinată cu iubitul său, Anghel Damian, cu care are o relaţie de trei luni.

Vedeta a oferit prima declarație oficială pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că va deveni mamă. „Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o arză focul!”, a spus ea într-un live pe Instagram.

Citiți și: Prima reacție a lui Anghel Damian după ce a aflat că el și Theo Rose vor deveni părinți: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Theo și Damian formează un cuplu de câteva luni, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Alex leonte, nepotul nu Nea Mărin, cu care a avut o relaţie de cinci ani.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus, recent, Theo Rose.

Citiți și: Mama lui Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. Cum a reacționat la aflarea veștii