Mama lui Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. Cum a reacționat la aflarea veștii

Mama lui Theo Rose are toate motivele din lume să fie fericită și asta pentru că fiica ei va deveni mamă pentru prima dată. Theo Rose îi va dărui un copil iubitului ei, Anghel Damian.

16 nov. 2022, 09:25
Mama lui Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. Cum a reacționat la aflarea veștii

Mama lui Theo Rose are toate motivele din lume să fie fericită și asta pentru că fiica ei va deveni mamă pentru prima dată. Theo Rose și Anghel Damian se iubesc de doar patru luni, însă iată că iubirea este așa de mare, încât cei doi vor deveni părinți.

Mama lui Theo Rose, primele declarații după ce s-a aflat că fiica ei este însărcinată: ,,Trăiește ceva frumos!”

Vestea că  Theo Rose va fi mămică a surprins pe toată lumea și asta pentru că nimeni nu se aștepta ca totul se deruleze atât de rapid. Deși își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, în ultimul timp a încercat pe cât posibil să fie tot mai discretă. Mai mult, până în acest moment, Theo nu a confirmat și nici nu a infirmat vestea că este însărcinată, însă mama acesteia a oferit primele declarații despre bucuria pe care o simte.

”Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (…) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e…Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a declarat mama lui Theo Rose, într-o emisiune TV.

Citește și: Alex Bodi, în lacrimi pe Instagram. Motivul este chiar fiica lui, Serena. Ce s-a întâmplat cu micuţa?

Tatăl artistei este și el foarte fericit că în scurt timp va deveni bunic, mai ales că așa cum chiar el spune a aflat printre primii că Theo este însărcinată și urmează să aducă pe lume primul ei copil.

,,Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la țară suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a povestit acesta pentru CANCAN.

Cu toate că mulți așteptau ca artista să ajungă la altar cu fostul ei iubit, Alex, ei bine, iată că viața a avut alte planuri pentru frumoasa Theo Rose. Aceasta a pus punct relației pe care o avea, iar în prezent se iubește cu regizorul Anghel Damian. În mai puțin de jumătate de an, cei doi vor deveni părinți.

Citește și: Dani Mocanu va organiza un concert în arest la domiciliu. „Intrarea gratis la mine în curte, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea!” VIDEO