Theo Rose, conflict în mijlocul străzii cu Anghel Damian, după ce actorul a fost surprins intrând în casa Liei Bugnar

În urmă cu aproape o săptămână, Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, și-a lăsat partenera în mașină și a intrat în casa fostei iubite.

23 mai 2023, 14:04
Theo Rose, conflict în mijlocul străzii cu Anghel Damian, după ce actorul a fost surprins intrând în casa Liei Bugnar
Theo Rose și Anghel Damian, conflict în mijlocul străzii

Anghel Damian a fost surprins în urmă cu o săptămână în timp ce intra în casa Liei Bugnar, fosta lui iubită, iar pe Theo Rose a lăsat-o să aștepte timp de câteva minute în mașină. Se pare că artista a fost deranjată de gestul tatălui copilului ei și l-a sfidat pe actor în plină stradă, în văzul tuturor. Iată cum au fost surprinși aceștia de paparazzi Cancan.

Actorul și Lia Bugnar au fost împreună timp de opt ani, dar s-au despărțit în urmă cu numai câteva luni. Cu toate astea, au păstrat o relație civilizată, asta și pentru că sunt implicați în diferite proiecte comune.

După episodul de săptămâna trecută, în care Theo Rose a fost lăsată singură în mașină, cei doi au avut parte de un moment stânjenitor în public. Aceștia au fost surprinși în zona de nord a Capitalei, după ce au luat masa la restaurantul lui Dani Oțil. Aceștia au părăsit separat localul, probabil în urma unui conflict.

Citește și: Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Theo Rose a fost cea care a ieșit prima din local, după care Anghel. Acesta a prins-o din urmă pe iubita lui și a încercat să o ia în brațe, dar artista l-a respins.

Supărat din cauza gestului iubitei, Anghel a refuzat să se urce la volan și a lăsat-o pe Theo, gravidă în opt luni, să conducă.

Citește și: Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Theo Rose vrea să nască natural

Cântăreața mai are puțin de așteptat până când își va strânge în brațe micuțul și a decis că va naște natural, fiindu-i foarte frică de operații.

„M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile.

Nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică, că totuși e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus ea.