Theo Rose, criticată dur de oameni în mediul online. „Trebuie să fii dobitoc să spui asta!”

Theo Rose este extrem de directă și din această cauză mulți au criticat-o pentru lucrurile pe care le-a declarat de-a lungul timpului.

11 ian. 2023, 21:50
Theo Rose, criticată dur de oameni în mediul online. „Trebuie să fii dobitoc să spui asta!”
Theo Rose a izbucnit! Ce le-a transmis vedeta internauților

Theo Rose a izbucnit pe internet după ce a primit mai multe reacții negative din partea oamenilor care nu agreează manelele. Aceasta s-a arătat deranjată de cei care l-au criticat pe Florin Salam pentru că i-a cântat manele unui copil bolnav de cancer în fază terminală, pentru a strânge banii necesari operației.

Artista a fost extrem de revoltată, mai ales pentru că, la rândul ei, a fost criticată pentru că abordează acest gen muzical. Theo Rose s-a filmat în timp ce spunea ceea ce o macină. Ea consideră că vedetele care pot face astfel de gesturi ar trebui să o facă, indiferent de stilul muzical pe care îl au.

Zilele trecute, cântăreața a fost la Spitalul Fundeni, unde, la cererea unei mame, a cântat o manea.

Citește și: Gestul emoționant făcut de Florin Salam. Manelistul i-a cântat unui băiețel de 12 ani aflat pe patul de moarte: „Visa să-l audă cântând la aniversarea lui”

Theo Rose le răspunde criticilor

„Postează Codin Maticiuc despre Florin Salam, care a fost invitat să cânte la ziua unui copil bolnav de cancer, a cântat pe gratis, a strâns suma, a completat banii pentru operație, din banii lui. Un gest superb. Din păcate, copilul s-a stins, nu a mai reușit să se ajungă la intervenție.Ceea ce voiam să spun este că am făcut paralela cu unul dintre momentele mele care a ajuns viral pe internet, cu mine cântând una dintre piesele mele. Este vorba despre piesa „Cămașa”, la Spitalul Fundeni, la Secțiunea Hematologie Pediatrică, pentru că o mămică mi-a cerut dacă pot să le cânt puțin din piesa asta, pentru că au ascultat-o cu puțin timp înainte, fără să știe că vin acolo.Nici nu am stat să mă gândesc, e o situație care te face să te simți neputincios. Dacă am putut să le aduc puțină bucurie”, 

a spus Theo Rose.

Citește și: Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă: „Am văzut groază și neputință în ochii ei”

„Odată ce s-a viralizat videoclipul, au apărut și multe comentarii de la oameni de cultură, care condamnă manelele și incultura asociată cu acest gen muzical și care pretind că orice gest venit din direcția asta nu ar trebui luat în considerare din cauza genului muzical. Erau ceva de genul „Bravo, acum că le-ai cântat o manea s-au vindecat”, „Manele se cântă la bolnavii de cancer”. Dar ce se cântă, nebunilor? Vivaldi?

N-am știut eu să cânt muzică clasică, altfel mă asculta toată România. E ca și cum ai spune că omul ăla bolnav nu merită să se vindece din cauza preferințelor lui muzicale. Trebuie să fii dobitoc să spui asta. Nu vă mai considerați selectivi, dacă nu ascultați manele.

Apropo de colegul meu Bogdan de la Ploiești, el a făcut multe gesturi frumoase pentru oamenii aflați în nevoie. Ăștia care au comentat ce au făcut? Puneți mâna și donați”, a adăugat Theo Rose, pe contul ei de Instagram.