Theo Rose, dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian: „Suntem fericiți! Nu purtăm în spatele nostru o vină”

Theo Rose a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi nu ezită să îşi exprime sentimentele unul faţă de celălalt. Chiar dacă vor să fie discreţi, artista a vorbit despre cum evoluează relaţia lor.

28 sept. 2022, 09:01
Theo Rose, dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian: „Suntem fericiți! Nu purtăm în spatele nostru o vină”
Theo Rose, dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian

Theo Rose, dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian. Artista a recunoscut că acesta îi este sprijin pe platourile de filmare, dar și bărbatul care o face fericită. Și asta pentru că parcursul lor a fost curat, în ciuda spuselor unora sau altora.

Citeşte şi: Lia Bugnar, afectată grav de despărţirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul!”. Regizorul se iubeşte cu Theo Rose

Theo Rose, dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian

Doar pe platoul de filmare, în egală măsură cu ceilalți colegi ai noștri. Adică nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă. Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta!

Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important! Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a  contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important!”, a declarat Theo Rose, pentru Ciao.ro.

Theo Rose, dorită de fani la Survivor România

Fanii abia așteaptă al patrulea sezon Survivor România şi al doilea care va fi difuzat de Pro TV. Daniel Pavel va fi sigur din nou prezentator, iar negocierile cu vedetele care vor merge în Republica Dominicană sunt în plină desfășurare, scrie VoxBiz. Una dintre acestea este Theo Rose, care a devenit preferata producătorilor de la Pro TV, fiind distribuită în serialul „Clanul”, regizat chiar de iubitul ei, Anghel Damian, dar şi în juriul de la „Vocea României”.

Deşi este dorită de fani, vedeta a spus într-o sesiune de întrebări și răspunsuri că în niciun caz nu ar putea lua parte la un reality-show atât de dur, mai ales că, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a spus că ei i se face scârbă chiar și atunci când vede că cineva scuipă pe stradă, dar să ajunfă să mănânce organe, insecte și alte lucruri grețoase!