Lia Bugnar, afectată grav de despărţirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul!”. Regizorul se iubeşte cu Theo Rose

Lia Bugnar a făcut dezvăluiri incendiare despre momentul despărțirii de Anghel Damian, în cadrul show-ului digital "Întrebarea Mesei Rotunde", realizat de Marius Manole. Regizorul este acum într-o relație cu Theo Rose.

23 sept. 2022, 09:03
Lia Bugnar, afectată grav de despărţirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul!”. Regizorul se iubeşte cu Theo Rose
Lia Bugnar, afectată grav de despărţirea de Anghel Damian: "M-a lovit tancul!". Regizorul se iubeşte cu Theo Rose

Lia Bugnar, afectată grav de despărţirea de Anghel Damian. „M-a lovit tancul, m-a lovit… N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”, ma declarat scenarista Lia Bugnar despre despărţirea de actorul şi regizorul Anghel Damian.

Citeşte şi: Anghel Damian aruncă bomba despre relația cu Lia Bugnar. Cum se înțeleg cei doi acum, de când Theo Rose a apărut în viața lui: „Suntem maturi și înțelegem situația în întregime”

Lia Bugnar şi Anghel Damian lucrează împreună la serialul „Clanul”, difuzat de Pro TV, în care unul dintre roluri i-a fost acordat lui Theo Rose, actuala iubită de regizorului. „Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, a dclarat în scenarista serialului „Clanul”.

Citeşte şi: Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian la podcast-ul lui Codin Maticiuc. „Mi s-a schimbat viața cu totul” VIDEO

Lia Bugnar este prietenă de foarte mult timp cu Marius Manole, motiv pentru care a făcut dezvăluiri în premieră despre viața personală și profesională, copilărie, perioada studenției și începuturile carierei. „În liceu, eram foarte cuminte și tălâmbă, dar nu mi-a folosit la nimic. Am intrat talentată în facultate și am ieșit un eșec. Nu m-am descurcat deloc. Am ieșit din facultate convinsă că nu pot să joc, am început să scriu, să fac spectacole cu voi”, a declarat Lia Bugnar.