Theo Rose e în culmea fericirii. Și-a îndeplinit marele vis: ,,Nimic nu e întâmplător”

Theo Rose a avut anul acesta parte de schimbări majore în viața ei, atât din punct de vedere profesional cât și personal. Recent, aceasta și-a anunțat fanii că este foarte fericită pentru că și-a mai îndeplinit un vis.

11 nov. 2022, 21:31
Theo Rose e în culmea fericirii. Și-a îndeplinit marele vis: ,,Nimic nu e întâmplător”

Theo Rose a avut anul acesta parte de schimbări majore în viața ei, atât din punct de vedere profesional cât și personal. Ca să încheie anul așa cum se cuvine, a mai bifat încă un obiectiv îndeplinit.

Theo Rose: ,,E un vis împlinit. Nimic nu e întâmplător.”

Cântăreața obișnuiește să își țină la curent urmăritorii cu tot ce face. Recent aceasta le-a mărturisit că și-a îndeplinit un vis mai vechi, mai exact acela de a se vedea pe panourile publicitare.

,,Eram cu boierul în mall acum câteva luni sau acum jumătate de an și vedeam panourile publicitare cu vedete de la noi care făceau reclame la diferite branduri de la noi. Treceam pe lângă ele ziceam: „Voi ajunge și eu să fac așa ceva?”Să trec prin mall și să trec așa pe lângă o poză cu mine… El zice: „Se va întâmpla, nu mai e mult” și am depășit momentul, nu cred că au durat două săptămâni și m-a sunat și mi-a zis: „Gata, uite, s-a întâmplat! E un vis împlinit și d-asta cred. Nimic nu e întâmplător.”, a povestit Theo Rose, pe rețelele de socializare.

Theo Rose, poveste de dragoste cu Anghel Damian

Cu siguranță anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru Theo și asta pentru că a încheiat povestea de dragoste cu Alex Leonte. Cei doi și-au spus adio fără să facă vreo declarație. Ulterior cântăreața a început o poveste de dragoste cu Anghel Damian.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a  spus Theo pentru Click.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose. Practică această meserie de 25 de ani

Citește și: eMAG Black Friday 2022. Sute de mii de persoane și-au cumpărat produsele preferate la super-reduceri. Care a fost cea mai scumpă comandă