Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose. Practică această meserie de 25 de ani

Pe Theo Rose o cunoaște foarte multă lume, fiind o cântăreață apreciată și, mai nou, jurat la Vocea României. Dar puțini sunt cei care știu cine este tatăl său și cu ce se ocupă acesta de mai bine de două decenii.

30 oct. 2022, 12:08
Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose. Practică această meserie de 25 de ani

Potrivit GSP, care a participat la primele turnee județene din acest sezon, desfășurate în Prahova, există doar opt echipe care participă în Cupa Satelor, una dintre acestea fiind cea din comuna Izvoarele, unde este antrenor chiar tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu.

Tatăl artistei este directorul Centrului Cultural Izvoarele și în timpul liber se ocupă de echipele de fotabal din comuna din județul Prahova.

Citește și: Theo Rose spune adevărul despre telenovela amoroasă prin care a trecut: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”

„Ar fi fost minunat ca FRF să investească în Cupa Satelor! Dar, după cum vedeți, jucăm cu veste de acum trei ani, nici mingi nu s-au mai dat. Apa, hrana pentru copii sunt aduse de părinți și de noi. Unii copii vin flămânzi la teren. Un băiețel mi-a zis că nu mai mănâncă trei zile, că a mâncat acum sendviciuri. Îți vine să plângi când auzi așa ceva!”, a spus tatăl lui Theo Rose, după ce a auzit că Federația nu a putut să-i asigure salariul lui Boloni, pentru că trebuie să finanțeze Cupa Satelor.

„Este o competiție frumoasă, dar mă așteptam să participe mai multe echipe în Prahova, nu doar opt. Oficialitățile ar trebui să-și îndrepte mai mult atenția spre Cupa Satelor. Nu văd nicun oficial, care să-și noteze cei mai buni copii”, a adăugat Ioan Diaconu, antrenor în comuna Izvoarele.

Citește și: Theo Rose povestește despre experiența din Thailanda: „M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă”