Theo Rose face nuntă cu Anghel Damian, după ce a rămas însărcinată: „Facem și nuntă și copii, facem de toate”

După ce s-a aflat că este însărcinată, Theo Rose și-a surprins fanii după ce a declarat că vrea să facă nuntă cu Anghel Damian, chiar dacă sunt împreună doar de patru luni.

22 nov. 2022, 10:26
Theo Rose face nuntă cu Anghel Damian, după ce a rămas însărcinată: „Facem și nuntă și copii, facem de toate”

Theo Rose le-a făcut o surpriză tuturor fanilor atunci când a confirmat că este însărcinată cu Anghel Damian. Anghel este regizorul serialului „Clanul” în care artista o joacă pe „Vera”, o avocată cu succes. Cei doi și-au dat seama rapid că sunt suflete pereche, așa că de patru luni formează cuplul momentului. După anunțul sarcinii, cântăreața a făcut noi dezvăluiri uluitoare.

Theo Rose este hotărâtă să se mărite

Vedeta a vorbit în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, „DA BRAVO!”, despre faptul că vrea și are în plan să se căsătorească cu Anghel Damian, tatăl copilului ei.

„Facem și nuntă și copii, facem de toate”, a declarat Theo Rose, ceea ce înseamnă că aceasta își dorește să urmeze într-o oarecare măsură tradițiile și să se așeze la casa ei.

Citește și: Lia Bugnar a reacționat dur când a aflat că fostul ei iubit, Anghel Damian, va avea un copil cu Theo Rose

Cântăreața este mai fericită ca niciodată și a mărturisit că actorul îi face zilele mai frumoase și că scoate toate calitățile pe care ea le are la suprafață.

„Încerc. totuși, să fiu discretă în ceea ce privește relația noastră, dar nu mă feresc să vorbesc despre el, pentru că e omul cu care îmi petrec timpul, da, e jumătatea mea, doar că încefcăm totuși să fim mai discreți așa. Oamenii au reacționat în fel și chip și atunci vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ar fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment dat și am zis să ne vadă mai răruț că e mai drăguț, lasă că e bine așa”, spunea Theo pentru playtech.ro, în urmă cu puțin timp.

Citește și: Pe Theo Rose o știe toată lumea, însă puțini o cunosc pe sora ei. Cum arată și ce se ocupă aceasta