Tily Niculae, adevărul despre boala fără leac de care suferă. Cum se chinuie actrița să o țină în frâu: „Una dintre afecțiunile pentru care nu s-a găsit tratament”

Tily Niculae duce o luptă de mai mulți ani cu psoriazisul, o boală pentru care nu s-a găsit încă un tratament. Actrița reușește pe cât posibil să țină afecțiunea sub control, dar cu mari sacrificii.

17 ian. 2024, 20:40
Tily Niculae, adevărul despre boala fără leac de care suferă. Cum se chinuie actrița să o țină în frâu: „Una dintre afecțiunile pentru care nu s-a găsit tratament”

Tily Niculae pare că are viața perfectă, lipsită de griji, alături de familie, însă adevărul e că se chinuie de ani de zile să trăiască cu această afecțiune. Artista suferă de psoriazis, iar de ceva timp a început un nou tratament, însă se pare că nu este unul tocmai ușor. Vedeta face de trei ori pe an un set de injecții, însă dorința sa cea mai mare este să împiedice evoluția bolii.

Citește și Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”

Chiar dacă se luptă de mulți ani cu această afecțiune, Tily Niculae spune că își face analizele regulat, iar acum își pune toate speranțele în acest tratament, mărturisind că există mari șanse să dea cu adevărat roade. Ei bine, se pare că injecțiile fac ca simptomele să nu se mai manifeste, iar în felul acesta își poate vedea liniștită de familie și carieră.

„Am început să fac un tratament pe care l-am refuzat acum foarte mulți ani, pentru că mă împiedica să am o viitoare sarcină și mi-am dorit extrem de mult să fim patru în familie. Practic, acum boala este ținută sub control cu acest tratament. Sunt supusă regulat la niște analize anuale. Să sperăm că vor ieși bine, astfel încât să nu îl opresc. Dacă analizele ies prost, trebuie oprit. Sunt niște injecții care se fac la câteva luni, de trei ori pe an.

Deocamdată, văd că e ținută sub control și îmi doresc din tot sufletul meu să nu mai apară, pentru că e boală cronică, incurabilă, este una dintre afecțiunile pentru care nu s-a găsit tratament, gen am luat o pastilă de cap și mi-a trecut durerea.”, a mărturisit Tily Niculae pentru Unica.ro.

Citește și Ce a declarat Raluca Pastramă după ce „i-a zburat” iubitul Ramonei Olaru: „Ce treabă am eu? El e…”