Theo Rose nu se simte deloc bine: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea”. Ce se întâmplă cu artista

Theo Rose nu se simte deloc bine. Artista se află în ultimul trimestru de sarcină și se confruntă din ce în ce mai mult cu diverse probleme. Încearcă să fie tare și să le depășească, chiar dacă de multe ori se plânge fanilor.

24 mart. 2023, 20:04
Theo Rose nu se simte deloc bine: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea”. Ce se întâmplă cu artista
Theo Rose nu se simte deloc bine

Theo Rose nu se simte deloc bine. Vedeta urmează să devină pentru prima dată mamă și trece prin tot felul de stări, care mai de care confuze. Chiar dacă mai are puțin și va da naștere unui băiețel, vedeta își continuă cariera de actriță.

Citește și: Theo Rose, prima declaraţie despre nunta cu Anghel Damian. Cum au reacţionat părinţii celor doi

Theo Rose nu se simte deloc bine

Artista a recunoscut că seara trecuta nu s-a simțit foarte bine, dar cu toate astea nu a renunțat la filmările pentru Clanul. Mai mult decât atât aceasta a avut o secvență în care trebuia să plângă, așa că nu a ezitat și a plâns, chiar mai mult decât cerea rolul,  pentru a se descărca.

Am o viață… Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3„, a dezvăluit Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose întâmpină probleme în sarcină

Theo Rose se confruntă în continuare cu probleme specifice femeilor gravide. Cântăreața va aduce peste câteva luni primul ei copil, astfel că artista este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Artista s-a confesat fanilor și le-a mărturisit că se confruntă cu probleme în zona facială, dar și cu noi dureri de spate, asta pentru că artista traversează ultimele luni din sarcină.

Am fața plină de chestii și niște dureri noi de spate”, a scris Theo Rose pe rețelele de socializare.