S-au aflat primii concurenți de la Survivor, sezonul 4. Se anunță o ediție All Star

Acum, că sezonul al treilea de la Survivor România s-a terminat, toți fanii emisinii așteaptă cu nerăbdare să afle când va începe următoarea aventură din jungla dominicană.

07 iun. 2022, 19:34
S-au aflat primii concurenți de la Survivor, sezonul 4. Se anunță o ediție All Star

Ei bine, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că s-au început, deja, înscrierile pentru noul sezon și toți cei care sunt dornici de aventură să se pregătească. Iată ce surprize îi așteaptă pe fanii show-ului,  în viitorul apropiat.

Cine sunt primii concurenți anunțați pentru sezonul 4 de la Survivor

Cel mai probabil, Survivor sezonul 4 va fi tot la Pro TV și ar putea începe mult mai repede decât se aștepta toată lumea, adică din toamna anului acesta.

Acum, rămâne de văzut ce vor decide producătorii show-ului, fiindcă se spune că va fi și o ediție All Stars, cu cei mai buni concurenți din sezoanele trecute de Survivor și Exatlon. Printre numele vehiculate se numără, Vladimir Drăghia, Giani Chiriță, frații Culita și mulți alții.

Potrivit zvonurilor, citate de digilive.ro, în toamnă ar putea începe show-ul All Stars, iar în ianuarie sezonul al IV-lea. Rămâne de văzut dacă se confirmă aceste zvonuri.

Citește și: Când începe sezonul 4 al Survivor România. Veste excelentă pentru fanii show-ului

Alex Delea este ultimul câștigător al Survivor România

Alexandru Delea a fost prezent în platoul „Ora exactă în sport”, acolo unde a vorbit despre trofeul câștigat și premiul de 100.000 de euro, dar și de pasiunile pe care le are.

Războinicul a dezvăluit că primul lucru pe care l-a făcut când s-a urcat în avion a fost să verifice rezultatele din toate campionatele Europei.

„Am jucat fotbal, handbal, am făcut box, înot, am făcut toate sporturile practicabile, în mod normal, în afară de baschet. Fotbal am făcut, am jucat în Medgidia, de acolo sunt.

Ador fotbalul, e sportul meu preferat. Atunci când am ieșit din Survivor eram în avion, îmi cumpărasem internet tot drumul și am luat toate țările la rând. România, Italia, Spania, Champions League, tot, pentru că nu am știut absolut nimic, nu știam cine a câștigat. De mic sunt stelist, actual FCSB-ist, în afară, normal, Real Madrid.

Am plecat exact când trebuia să joace cu PSG. Eram foarte curios, îmi place foarte mult Cristiano Ronaldo, Manchester United. Am avut foarte multe întrebări, era 28 mai, acolo știam toate zilele, mă uitam după soare la oră. Stăteam în baracă, știam că poate a început meciul, ziceam: ‘oare cine joacă? oare cum joacă?’ Eram cu Nedelcu și îi spuneam: ‘băi, oare cine e în finală?!’

Citește și: Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022, nu a crezut nicio secundă în şansa lui: „Nu am fost sigur că am câştigat nici măcar atunci când mi-am auzit numele”. Ce va face cu banii

Atât de multe întrebări, la care nu primeam niciodată răspuns, iar când am văzut ce s-a întâmplat, în toate campionatele, erau strânse aproape toate. Real Madrid am văzut că s-a detașat mult. FCSB – CFR Cluj, incredibil ce poate să facă CFR-ul, nu-i mai smulge nimeni nimic, incredibil. Am zis că e mai bine că nu am văzut”, a declarat Alex Delea la PRO Arena.